Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

4 års tomhed.

Lys tændt for SofiePosted by Christina Sat, February 12, 2011 21:01:13

I onsdags rundede vi så 4 år. I 4 år har vi manglet, savnet og drømt om bare 5 minutter mere med Sofie. 4 år er længe, set i forhold til at hun kun blev 1 år og en mærkelig størrelse i forhold til at Emil snart bliver 3 år.

Vores dag var som forventet, tung, trist, tænkende og med stort fokus på det konstante savn. Savnet er som sådan ikke anderledes d 9. feb sammenlignet med resten af året, men fokuset er et andet. Alle I derude, skriver til os, ringer eller tænder lys, såvel på mindet som I jeres hjem. Og som jeg har skrevet de sidste 3 år til både fødselsdag og dødsdag, så er vi jer dybt dybt taknemmelige. At have venner og familie der stadig tænker på Sofie i så stort et omfang som I gør, tør jeg godt påstå, er unikt.

TAK og hermed en brøkdel af alle jeres beskeder til os fra d 9.feb. :

Sofie Høy Olrik

Vores lille himmelprinsesse

Kæreste Sofie
Så lille en pige og så stor en kærlighed. Du levede, så vi altid husker dig.
Vi prøver at passe på dine forældre og lillebror, og vi ved, at du hjælper os. Jeg kan stadig hente billedet frem på nethinden af dig med det frække smil, det glade ansigt og det strittende hår. Kæreste Sofie - håber du har det godt - hvor du er.

Kærligst Tante Karina og resten af familien Dybbro

karina Løvendahl Dybbro

Onsdag 9. februar 2011 22:27

Sofie

Kæreste Sofie
Tankerne flyver omkring os på denne dag; dagen hvor livet blev forandret for både dine nærmeste og for alle andre omkring dig. Du gav os så meget glæde og Viktor spørger ofte til din "Himmel" Du vil altid være i vores tanker. Vær om dine stærke og fantastiske forældre på en svær dag. Kærlige hilsner fra os alle 4 i Visse

Tante T

Onsdag 9. februar 2011 22:10

Sofie Høy Olrik

Kæreste Sofie

Det er 4 år siden, du forlod denne verden.
Vi savner dig, lille Solstråle, og savnet bliver ikke mindre, med tiden.
For 4 år siden, kunne vi slet ikke tro på, at livet kunne gå videre, uden dig, men vi er her stadig og det er som om du, ind imellem, sender solens stråler herned til os, og giver os mod og styrke til at leve livet, som livet jo skal leves.
Minderne om dig har vi heldigvis, og de får ofte de, det brede smil frem på vores læber.
Du fik altid store smil til at bryde frem, hos alle der krydsede din vej.
Dine frække, strålende øjne, dine små glade hvin, dine små banditstreger – en skøn prinsesse.
Du er elsket, savnet og i hjertet gemt,
Vores lille Solstråle, Du bli`r aldrig glemt.
Din Morfar og Mormor Inge

Morfar og Mormor Inge

Onsdag 9. februar 2011 15:59

Sofie Høy Olrikk

Sofie

Kære Sofie
Så er det 4 år siden du fløj op i himlen.
Vi tænker på dig og din mor og far idag.
Kærlig hilsen Nikolai og Charlotte

Charlotte

Onsdag 9. februar 2011 14:14

Sofie Hoy Olrik

Kæreste Sofie

i dag er det 4 år siden den værste ulykke af alle ramte jeres lille familie.
Dagen idag er slem for jer, flyv ned til din mor, far og lillebror vær hos dem i dag trøste dem og del de dejlige minder med dem.
Vi er rigtig mange der sender jeg kærlige tanker idag.
Knus og tanker

Kirsten

Onsdag 9. februar 2011 14:12

Sofie Høy Olrik

Sofie <3

Kæreste Sofie <3
Der går ikke en dag hvor jeg ikke tænker på dig og i dag er ingen undtagelse.
I dag er det 4 år siden du blev taget fra os.
Jeg savner dig så utrolig meget.
Du skal vide at du har og altid vil have en helt speciel plads i mit hjerte.
1000 tanker og luftknus fra din moster Mette

Moster Mette

Onsdag 9. februar 2011 13:32

Sofie Høy Olrik

ELSKET OG SAVNET!

Kære søde Sofie!
Desværre er 9. februar en helt speciel dag - vi sender dig mange tanker! Og tænker også på din dejlige familie, som du alt for tidligt forlod. Vi ved, at dagen i dag er hård ved dem, så send nogle solstråler ned til dem og kom og put med dem i drømmene i nat!
ELSKET OG SAVNET!!
Kys og kram fra Julie, Victor, Stephan og Lene

Lene Gubi Andersen

Onsdag 9. februar 2011 11:07

Sofie

Tænker på dig og din familie

Kæreste lille Sofie, så blev det endnu en gang den 9. februar. Vi tænker som altid på dig og din vidunderlige familie der savner dig mere end ord kan beskrive. Dit lys står som vanligt og brænder fint her i vores køkken. 1000 tanker fra E, A, A og C.

Camilla

Onsdag 9. februar 2011 8:36

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post332

Lys for Sofie 5 år.

Lys tændt for SofiePosted by Christina Fri, January 07, 2011 15:30:26

Hermed de lys der blev tændt for Sofie på hendes 5 års fødselsdag, jeg har før sagt det, men kan ikke sige det ofte nok - TAK, fordi I huskede hende og huskede os, tak fordi vi aldrig føler os helt alene. Var det ikke for jer, familie og venner så stod vi ikke her i dag. Måske har vi selv noget af æren for det, men der er ingen tvivl om, at uden jer, så klarede vi det ikke så godt. I har vist fra starten af, at I er her og tør være. I tør spørge, mærke og føle sammen med os og det er stort. Ikke alle er så heldige som os. Og dermed ikke ment at vi vi er heldig mht vores og Sofie historie, men vi er heldige med vores netværk - at have venner og familie der i den grad bakker op om mindet og det der var er ikke en selvfølge. Vi har, siden Sofie døde, ikke fejret en eneste fødselsdag for hende, uden at der har været mindst et vennepar med oppe hos hende og herhjemme bagefter - tænk at være så heldig. Tak fordi I er vores venner og vores familie, tak fordi I tør og gør, det betyder mere end ord kan beskrive Ville også gerne have delt de mange smsér vi modtog på dagen, men de er gemt i min telefon og i vores hjerter, hvor vi passer godt på dem.

Så på vegne af hele Fam Høy Olrik, vil jeg gerne endnu engang sige TAK, tak og tusind gange tak.

Sofie Høy Olrik

Tillykke med de 5 år skønne Sofie !!

Hjertelig tillykke med fødselsdagen Sofie !! 5 År det er en dag !! Håber du bliver fejret med stil som en skøn Prinsesse har fortjent.
Flyv ned til dine forældre og lillebror og hyg lidt om dem, det vil gøre dem rigtig glade.
Fra Cristina som følger med på din mors blog.

Cristina

Tirsdag 28. december 2010 15:34

Sofie Hoy Olrik

Tillykke med fødselsdagen Prinssesse

Tillykke med fødselsdagn Sofie,
håber du har fulgt dagen fra din fine sky, ved at du har været savnet, og mange har tænke på dig og deres minder med dig idag. Så sørgeligt du ikke er hos os alle sammen. Flyv ned til din far, mor og lillebror og sov mellem dem i nat.. Sov sødt på din sky

Kirsten

Tirsdag 28. december 2010 21:55

Sofie

Tillykke hvorend du er

Stort tillykke med de 5 år, håber du bliver fejret med lagkage, flag og masser af gaver, hvorend du er. Tænker på dig og din dejlig familie. Knus fra Allan og Camilla.

Camilla

Tirsdag 28. december 2010 21:58

Sofie Høy Olrik

For Sofie

Kæreste Sofie
Stort tillykke med fødselsdagen, håber du fejrer den flot på din sky.
Håber at du flyver forbi din mor og far i aften og gir dem et englekys.

1000 tanker fra Marie, Nikolai og Charlotte

Charlotte

Tirsdag 28. december 2010 22:10

Sofie Hoy Olik

Kære Sofie

Et stort og varmt tillykke på din 5 års fødselsdag. Jeg er sikker på du, et eller andet smukt sted, har leget, haft det sjovt og fået masser af gaver. Tror også, at du har mærket alt den kærlighed som dine forældre har sendt dig, endnu engang, i mangfoldighed.

Kys på panden kære Sofie
Kærligst
Jette Boel Larsen

Jette Boel Larsen

Tirsdag 28. december 2010 22:20

Sofie Tillykke med fødselsdagen

Kæreste Sofie
Vi tænker på dig idag på din fødselsdag og håber at du vil sende mange varme tanker ned til os på jorden. Lad dine forældre mærke dig og giv styrke til livet uden dig. Altid flyver der tanker til dig fra os. Knus T

Sofie Høy Olrik

Også idag tænker vi på dig

Kæreste Vores Sofie.
Igår havde du fødselsdag og vi tænkte på dig og sendte balloner til himlen. I dag tænker vi også på dig, selvom du ikke har fødselsdag; ligesom vi gør de andre 364 dage i året. Vi savner dig og er glade for vores forestilling om den store vidunderlige pige, du nu ville have været. Husk at passe på mor, far og Emil og sende dem solstråler..
Kærligst Tante Karina og resten af Dybbroerne.

Karina Løvendahl Dybbro

Onsdag 29. december 2010 14:49

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post322

Sofie 4 år

Lys tændt for SofiePosted by Christina Sun, January 03, 2010 23:25:21

Julen og dagene imellem har selvfølgelig også budt os en masse tårer. Savnet af Sofie er stadig svært at placere i de dage og fylder rigtig meget i tankerne. Det kræver tid at sunde sig og vi er ikke helt på plads endnu. Med det vil jeg sige, at jeg har en pokkers masse tanker og usagte ord i mit hoved som jeg bliver nødt til at få placeret inden de kan komme ned på papiret. Men de kommer inden længe. End til da får I lige de skønne lys der blev tændt for hende på Mindet.dk og et par billeder fra hendes smukke snedækkede grav - ligesom landet så ud da hun kom til verden for 4 år siden.

Et lys er blevet tændt for:

Sofie Høy Olrik Kæreste Sofie

Vi har sendt fødselsdagstanker og sommerfugle op til himlen idag og tænkt på, hvilken sky du mon sad på. Vi husker dit dejlige, frække smil og dit pjusket hår. Du er sådan en smuk pige, og vi savner dig. Vi har besøgt din have, og den er så smuk pyntet. Vi håber, mor og far kan mærke, hvor du er henne idag. I vores hjerter du er og i vores tanker du lever.
Kærligst Mille, Thomas, Claus og Karina.

Karina L. Dybbro

Mandag 28. december 2009 22:21

Et lys er blevet tændt for:

Sofie Tillykke med fødselsdagen, Sofie

Kæreste Sofie
Vi tænker på dig her på din 4 års fødselsdag; hvordan mon du har det? Jeg tror at du har det godt hvor du er, men du skal vide at du er akkurat lige så elsket her på jorden.
De kærligste tanker fra os alle 4 i Visse

Os alle 4 i Visse

Mandag 28. december 2009 21:16

Sofie Høy Olrik Sofie Høy Olrik

Kære søde Sofie!
Stort til lykke med din 4 års fødselsdag! Vi er mange der savner dig, dit glimt i øjet og dit herlige humør! Du er tit i vores tanker, specielt ved solnedgangstid, hvor vi ser de flotteste lyserøde skyer - så finder vi den smukkeste af dem alle og så ved vi, at det er der, du er!!!
Masser af kram fra Julie, Victor, Stephan og Lene

Lene Gubi Andersen

Mandag 28. december 2009 16:55

Sofie Høy Olrik Sofie Høy Olrik

Tillykke lille prinsesse.. Vi tænker på dig og dine forældre..
Du har altid en plads i vores hjerter.
Kærlig hilsen Nikolai, Marie og Charlotte

Charlotte

Mandag 28. december 2009 15:55

Sofie Høy Olrik Kære Sofie

et lys til dig på denne din 4 års fødselsdag. Hvor er det bare uretfærdigt, at du ikke får lov til at være her og åbne gaver, lege og være rigtig fræk - det er jeg helt sikker på, du ville være. Tænker meget på din mor og far idag - og tænker at det smukke solskinsvejr er en hilsen fra dig, så dagen er lidt lettere at komme igennem.

Knus og tanker

Heidi

Mandag 28. december 2009 14:40

sofie høy olrik Tillykke med fødselsdagen

Søde Sofie - tillykke med din 4 års fødselsdag. Du har som altid en helt fantastisk evne til at sende solstråler ned til os, så vi er helt sikre på at du holder øje med os.
Nyd nu din himmellagkage og dine balloner. Vi tænder lys for dig herhjemme også.
1000 flyvekys fra Lukas, Frederik, Kasper og Karina

Karina

Mandag 28. december 2009 13:08

Sofie Høy Olrik Tillykke med fødselsdagen, Sofie

Kæreste lille Solstråle.

Tillykke med fødselsdagen.
Hvor ville vi ønske du kunne være her nu,
så vi kunne give dig et fødselsdagskram.
Vi kommer op i din Have og tænder lys for dig i eftermiddag.
De kærligste tanker til dig fra
Morfar og Mormor Inge

Morfar og Mormor Inge

Tusind tak for de søde ord, alle jeres smsér og ikke mindst blomster og bamser på hendes grav - det betyder mere end I aner. Tak fordi I er sådan nogle dejlige venner og familie og tak Sofie fordi vi, trods alt fik lov at blive dine forældre.

Tillykke med de 4 år min lille Prinsesse. Jeg elsker dig højere end højt. Kys i panden fra Mor.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post279

1 årsdagen i lys og billeder.

Lys tændt for SofiePosted by Søren Sun, February 10, 2008 17:55:45

Hermed et lille udpluk af billederne fra Sofies gravsted i går og igen til morgen....

Blog ImageVi købte tre roser til Sofie - de skulle selvfølgelig stå tættest på hendes billede, elefanten og gravstenen.

Blog Image

Jeg var hos Sofie senere sammen med min søster - se "solen er så rød mor" tak for den smukke solnedgang Sofie

Blog ImageBlog ImageBlog ImageVi tog op og tændte lys hos Sofie, da vi havde spist. Det var smukt og på en måde eventyrligt at stå der - ingen vind, stjerneklart og bare rigtig smukt.Blog ImageBlog Image

Blog Image

Næste dag var vi lige forbi igen inden vi skulle besøge Mads og Marit i Århus.

Her er alle de lys som I tændte til hende og os i går på mindet - tak for dem alle og tak for mails og smsér. I er nogle pragtfulde venner og familie.

v Tændt for Sofie Olrik-Hoy ...9. februar 2008 08:43

Hej Sofie,

Hjælp din dejlige mor og far gennem denne hårde dag, det er i dag et HELT år siden du forlod dem, det bliver hårdt for dem, men de har alle de dejlige minder om dig.

Vær hos dem i Skanderborg idag og hjælp dem alt det du kan.

Knus og tanker til jer alle

Kirsten

v Tændt for Sofie Høy-Olrik ...9. februar 2008 11:25

Kære smukke Sofie

Idag er det 1 helt år siden, at du forlod denne verden.

Din mor og far er taget til Skanderborg for at kunne være tæt på dig idag. De savner dig så meget, Sofie, flyv ned til dem idag.

1000 tanker fra Nikolai og Charlotte

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...9. februar 2008 12:32

Kære smukke Sofie.

Idag er det 1 helt år siden du forlod din Mor & Far og alle de andre, der forguder dig og elsker dig.

De har haft det umenneskelig hårdt siden og savnet efter dig er ufattelig stort.

Men du har efterladt de smukkeste spor!

Din familie er ofte i mine tanker selvom jeg aldrig har kendt dig.

- Læser tit på Jeres hjemmeside og smiler stort når jeg ser alle de skønne billeder af dig. Du er bare en kæmpe charmetrold!

Har lige stået udenfor og frydet mig rigtig meget over hvor lunt og smukt et vejr du har bestilt her i dag.

- Er sikker på at din Mor & Far på trods af savnet, får en smuk smuk mindedag hos dig - i dit rigtig fine "soveværelse"

Søren og Christina - I er bare for seje. At I har lavet sådan et pragteksemplar + måden I takler Sofies død på. Jeg beundrer Jer stort.

Ha´en dejlig og smuk dag - trods alt... KH. Ann

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...9. februar 2008 12:43

Kæreste Sofie

For et år siden forandres denne dag for altid. Vi fik beskeden om, at du var blevet til en engel. Det er stadig en gåde, hvorfor det lige skulle være dig... Men du har været i vores hjerter lige siden, og det vil du blive ved med. Dit kønne smil og smukke øjne glemmer man aldrig...

Du kan være rigtig stolt af din mor og far. Det ved jeg også at du er. Men de fortjener virkelig det bedste på denne jord!!! De har valgt livet- for dig Sofie, din familie og alle os som elsker dig så højt...Tak for det Christina og Søren

Vær hos dem idag Sofie, Det fortjener de virkelig...

Kys og tanker fra Bettina og familie

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...9. februar 2008 13:18

Kæreste lille Sofie.

I aften er det et helt år siden, vi modtog den forfærdelige besked om, at du lige så stille var sovet ind.

Det har været et år, med smerte og savn, ikke mindst for dine super dejlige forældre, som så smerteligt mangler dig, ved deres side.

Heldigvis har vi mange dejlige minder om tiden sammen med dig, Sofie.

Vi er taknemmelige, fordi vi er så heldige at være dine bedsteforældre.

Du gav os så megen glæde, så mange stjernestunder. Du har i den grad, beriget vores liv, i den korte tid, du var iblandt os.

Lille Sofie, du er vores Solstråle, morfars lille Guldklump, minderne om dig, kan ingen tage fra os.

Dette smukke forårsvejr, midt i vintertiden, er det et tegn fra dig om, at vi alle skal lukke øjnene op og se alt det smukke omkring os?

Prøver du at fortælle din mor og far, at du er med dem og nok skal være ved deres side, altid?

Måske, vi vælger at tro, at det er sådan, men hvor ville vi ønske, at du var her, sådan rigtigt, at du stadig kunne løbe omkring og sprede kærlighed og glæde omkring dig.

Du er så savnet, Sofie, af alle os, der kender dig.

Send din mor og far al den styrke de har brug for, vær om dem, nu og altid, det har de rigtig meget brug for.

Vi sender tusindvis af knus og kolbøtter op til dig.

Kærligst din Mormor Inge & Morfar

v Tændt for Sofie ...9. februar 2008 15:25

Hej lille Sofie. Du har vel nok sørget for fint vejr idag, mon det er for at forsøge at gøre dagen bare en promille lysere for mor og far at komme igennem!? Dagen idag skulle jo ikke have været nogen speciel dag, der burde ikke have været knyttet noget til datoen som hedder den 9/2, men sådan ville du det ikke. Det var netop i dag for et år siden, at du valgte at forlade din far og mor, familie og alle dine venner og bekendte. Så nu har den 9/2 pludseligt fået et specielt mærke alligevel - en dag der aldrig vil blive glemt, men i dette tilfælde desværre ikke for sin positive karakter. Sofie, vi tænker meget på dig og din mor og far, og vi ville ønske at du var her til at lege med Emilie. Vi har tændt et fint lys for dig som har stået og lyst flot hele dagen. De kærligste hilsener fra lille Emilie, Allan og Camilla.

v Tændt for Sofie Høy-Olrik ...9. februar 2008 15:31

Sikke en masse sol du har sendt til mor og far i dag, Sofie. Hjælp dem igennem denne svære dag, lille englepige.

"Moder se, nu kysser englen mig!"

Marie-Louise

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...9. februar 2008 15:43

Kæreste Sofie

Det er svært at forstå, at sådan en dejlig prinsesse ikke er her mere. Jeg kan se, at du har sendt en masse solskin og varme ned til din mor og far i dag - som savner dig enormt.

Jeg kender dig ikke udover, at jeg følger med på din mors blog. Du var en éner lille Sofie.

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...9. februar 2008 16:10

Den smukkeste lille trold.

Solen skinner så smukt i dag lad nogle af den stråler ramme din elskede mor ,far & lillebror.

Kære familie

Mange tanker til Jer alle.

P.W.M

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...9. februar 2008 18:19

Jeg kender ikke dig, Sofie, og heller ikke dine forældre, men din historie har rørt mig dybt (har læst med på dine forældres fine side om dig længe), og nu vil jeg tænde et lys for dig i dag, hvor det er et år siden, at du døde. Du ser bare så dejlig ud på alle billederne - levende med et frækt glimt i øjnene. Og det lyser ud af alt, hvad din mor skriver, at du var og er et højtelsket barn. På afstand beundrer jeg dine forældres styrke til at komme videre og til at håndtere tabet af det aller dyrebareste i deres liv. Det er en svær dag i dag, men jeg tror, at hver eneste dag uden dig er svær for dem, og alligevel lyser kærlighed og overskud og livsvilje trods alt ud af alt det, de skriver om dig.

Kærlig hilsen

Line

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...9. februar 2008 18:33

Pas på din mor, far og lillebror oppe fra din Sofie-stjerne.

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...9. februar 2008 19:18

Kære Søren og Christina, I har været i vores tanker rigtigt mange gange de sidste dage.

Håber I har kunnet mærke Sofie omkring jer på denne svære dag.

Kan ikke på nogen måde, komme på noget mere uretfærdigt, end at I ikke skulle have lov at beholde Sofie hos jer.

Er simpelthen tom for ord - I er i vores tanker.

Hanne, Jakob og Christian

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...9. februar 2008 19:36

Kæreste Sofie - min lille skat.

Denne dag er svær....og svær at beskrive. Det er både en mærkedag da det er et år siden du så smerteligt blev revet bort fra os, men samtidigt også blot endnu en dag hvor du mangler i vores liv...For du mangler jo hver dag, min lille sveske. Hver dag er perler på en snor. Nogle perler er lidt lysere og mere håbefulde fuld af minderne om dig, og andre er mørkere og sværere at få på tråden.... I dag er perlen stor...og den rumsterer rundt i maven på mig sammen med minderne om den sidste dag og... sidste aften her hos os.

Vores morgen startede med de smukke toner fra Abbas I believe in angels..... Den er så vidunderlig og mine tanker går ubetinget til dig den aller sødeste, aller dejligste og aller smukkeste engel, derfor får du lige et par af disse ord med på vejen......

I have a dream, a song to sing

To help me cope with anything

If you see the wonder of a fairy tale

You can take the future even if you fail

I believe in angels

Something good in everything I see

I believe in angels.....

...And my destination makes it worth the while

Pushing through the darkness still another mile

I believe in angels

For Sofie jeg/vi tror på dig og det er dig der støtter og løfter, når det er en mørk dag/en mørk perle.

Anna og Isabel skal i seng nu, jeg håber du lytter med deroppe på din sky, når vi læser godnathistorie og synger godnatsang.... det er også til dig i aften min lille skat....

Åh hvor vi savner dig lille prinsesse. Vi ved, det er en overvældende dag for din mor og far, så strål på deres øjenlåg så de bliver lidt lettere og varm deres hjerter med dit, så de finder trøst.

Da dette jo er tidspunktet, hvor du sidste gang kyssede din søde mor og far og lukkede dine øjne for sidste gang, vil jeg slutte med......

The best and most beautiful things in this world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart.

....og du er for evigt i vores hjerter. Vi elsker dig....Flyvekys til dig fra din faster Camilla.

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...9. februar 2008 19:47

Kæreste lille Sofie. Kære Christina og Søren.

Jeg kan slet ikke begribe, at der er gået et helt år siden den værste telefonopringning nogensinde. Jeg husker det, som var det i går. Der er ikke gået en dag siden, hvor du ikke har været i mine tanker.

Jeg beundrer dine forældre for deres mod og vilje, og jeg er stolt af at kunne kalde dem for mine venner!

Kære Sofie. Pas på dem og din lillebror!

Fam. Olesen

v Tændt for Sofie ...9. februar 2008 20:23

Kæreste Sofie

Du er altid i vores tanker og der går ikke en dag hvor vi ikke tænker på dig og din familie. Dine forældres styrke har sat nye regler for hvad der er menneskelige muligt.

De kærligste hilsner og tanker fra Visse

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...9. februar 2008 20:46

It's not fair...That's how I feel tonight as we light a candle for you, precious girl.

One year ago you passed away. Too soon you were given your angel's wings and flew into heaven leaving your loved ones behind. Far, far too soon.

We miss you terribly. We miss seeing you, holding you, hugging you, and watching you grow along side your cousins. Here is where I wish you were. Not up there looking over us.

Thank you, Sofie, for saying hello to us again today through the sunshine. Just like you did the day after you died, the sunset after your funeral, and now again today. I often think you when the sun is shining.

I wish you were still here with us, sweetie!

Uncle Matt

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...9. februar 2008 21:57

Kære lille Sofie, som vi ikke nåede at møde. I dag er så svær en dag for din mor og far og alle de mange som elsker dig så højt. Vi tænder et lys for dig og tænker på hele familien. De varmeste tanker, Jakob og Karen

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...9. februar 2008 23:00

Kære Sofie..

Det er helt ufatteligt og urimligt at tænke på at det er 1 år siden at du blev til engel.. Vi sender masser af varme tanker til dig, dine forældre og lillebror.

Knus fra Anders, Oliver og Michala

v Tændt for Vores lille prinsesse Sofie Høy Olrik. ...9. februar 2008 23:25

Kære lille Trold.

Tiden nærmer sig hvor det er et år siden at vi fandt dig livløs i din seng. Du var taget fra denne jord, fra os....vi gjorde hvad vi kunne, forsøgte at genoplive dig, men det var for sent, du var allerede blevet til en engel. Vi forsøger stadig Sofie - vi håber stadig at nogen kommer og fortæller, at det var en fejl og nu får vi dig igen, men sådan er det ikke. Intet kan få dig til at komme tilbage til os uanset hvor meget vi forsøger, så er det kun i vores tanker, drømme og minder, at vi har dig.

Heldigvis er minderne mange og det er vi taknemmelige for på en dag som denne. I dag er det minderne om dig og alle de gode billederne af dig der får os gennem dagen. Det er det gode vejr du har sendt os, den milde vind og den smukke solnedgang - tak for det hele Sofie, det gør godt på en svær dag.

Vi har været hos dig mange gange i dag og her til aften tog vi derop, alle os i Skanderborg og tændte hver især et lys for dig - de brænder nu så smukt på din grav - i din have.

Der er smukt hos dig med alle blomsterne - og de mange lys og beskeder vi har modtaget i dag vidner om, at du er elsket og savnet. Ikke blot hos os, dine forældre, men hos alle der kendte dig. Sofie du var og vil altid være noget ganske specielt, for os alle.

Vi forstår ikke at der er gået et helt år - forstår på mange måder ikke hvordan vi overhovedet er kommet igennem et helt år uden dig, men det er dig der har fået os igennem det. Det er vores kærlighed til dig og alt det du gav os der holder os i gang. Tak for alt det vi fik lov at få, alt det du gav os i dit korte liv. Dit korte liv har givet os styrke til resten af vores.

Vi elsker dig Trold, fra det dybeste af vores hjerter og helt op i himlen. Kom og put med os i nat vi har brug for at mærke dig - lillebror sparker lige nu, han vil også gerne have at du kommer ned til os.

Vi ses i morgen, der besøger vi din have igen - sov godt og send stjernestøv ned til os - vi har brug for det i nat.

Kys i panden fra Far og Mor.

v Tændt for en af himlens smukkeste engleprinsesser - Sofie Høy Olrik ...9. februar 2008 23:35

Kæreste lille Sofie...

Hvor har mine tanker dog kredset om dig og dine tapre forældre hele dagen... ja, hele din familie...

Det må have været en utrolig hård dag at komme igennem for dem alle, men jeg håber at du, lille Sofie, har været hos dem alle og kysset tårerne af deres kinder med små blide englekys...

Åh, jeg ved ikke hvad jeg skal skrive... vil bare fortælle dig og din familie, at der er mange der tænker på jer alle - også selvom vi slet ikke kender jer rigtigt.

En masse varme tanker og kram

/Sus

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post135

Lys fra Moster Christina og nogle "nye" billeder.

Lys tændt for SofiePosted by Christina Thu, February 07, 2008 10:01:51

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...26. januar 2008 22:06

Kæreste lille prinsesse

I går kom jeg hjem fra København, hvor jeg har besøgt din mor og far. Det var så skønt at være sammen med dem igen :) Hver gang jeg er kommet i lejligheden det sidste år siden du døde har jeg fået et kæmpe stik i mit hjerte. En blandet følelse af sorg og glæde - sorg fordi du bare mangler der og glæde fordi jeg glædes over minderne jeg har om dig lille skat. Ugen i lejligheden efter din død står meget tydeligt for mig - det var så umenneskelig hårdt og så uforståeligt... Det er det stadig og det er så mærkeligt at det om to uger er 1 år siden vi mistede dig...

Din mor og far har pakket alle dine ting ned og er i dag flyttet fra lejligheden... Det har været svært for dem, men de har klaret det så flot. Jeg beundrer dybt deres styrke det sidste år - beundrer dem for at ville livet på trods af at de har mistet det mest dyrebare i deres liv - dig smukke.

Til sommer kommer de til Jylland - over til os allesammen Sofie - det bliver så dejligt og jeg glæder mig så meget... det tror jeg også du gør :)

Der går ikke en dag hvor jeg ikke tænker på dig og nu hvor jeg bor i Skanderborg kommer jeg oftere forbi dit gravsted - det er så smukt og fredfyldt og jeg kan ikke andet end at smile når jeg ser de levende lys der brænder konstant, det billede der står af dig og alle dine bamser der sidder og er klar til at lege. Åhh hvor er du savnet...

Jeg sender en masse kærlighed til dig min lille smukke niece - du vil altid være i mit hjerte... altid :)

Sommerfuglekys og kærlighed fra Moster Christina.

Blog ImagePå besøg hos Charlotte og Nikolai.

Blog ImagePå besøg hos Kristina, har lige sovet på sofaen sammen med Far. Billedet er fra vores besøg i Aalborg d. 3. feb 2007

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post134

Sofies lys d. 28. dec 2007

Lys tændt for SofiePosted by Christina Sun, December 30, 2007 14:00:13

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...28. december 2007 00:37

Kæreste lille Sofie

Tillykke med din 2 års fødselsdag.

Vi skulle jo have råbt hurra og spist lagkage, vi skulle have givet dig gaver og givet dig kys og kram, som vi gjorde, da du blev 1 år.

Men sådan skulle det altså ikke være.

Nu må vi holde fødselsdag for dig, i din smukke have, uden du er sammen med os.

Vi ved du alligevel vil være der og se hvor meget din mor og far har gjort sig umage for, at gøre dagen rigtig fin for dig.

Lad dem vide, at du kigger med, lad dem mærke, at du ved de elsker dig så højt, for det gør de, Sofie. De kæmper med at bære det store savn, de hele tiden føler, fordi du ikke er hos dem mere. Lad alverdens lindrende stjernestøv drysse over dem, send dem al den styrke de har brug for, for at komme videre i livet.

Du Sofie, med dit fantastiske gå på mod, din hjertelige latter, dit lyse sind, du har altid fået smilet og de lyse tanker frem, hos alle der mødte dig.

De kærligste tanker til dig og til din mor, far og lillebror.

Vi elsker dig – altid, lille Solstråle.

Din Morfar og Mormor Inge

---------------------------------------------------------------------------------------

v Tændt for Sofie Hoy-Olrik ...28. december 2007 09:20

Tillykke med fødselsdagen Sofie,

du får en fin dag i din have i dag,

din mor og far har inviteret til

boller og kakao...

de tænker så meget på dig, og vil gøre

alt så godt som de kan, det bliver en sværd dag for dem idag, så lad dem vide du er tilstede hos dem i dag, i din have - send lidt stjernestøv og masser af kys og knus ned til dem..

STORT TILLYKKE fra

Kirsten & Erik

---------------------------------------------------------------------------------------

v Tændt for Sofie Høy-Olrik ...28. december 2007 10:20

Kære smukke Sofie

Stort tillykke med de 2 år idag.

Det lyder som om i skal have en fin dag i din have.

Dine forældre savner dig så meget og idag

er savnet stort. Du skulle have været fejret med 1000

kys og kram. Sofie flyv ned til din mor og far, de har brug for at mærke dig idag.

1000 tanker fra Nikolai og Charlotte

---------------------------------------------------------------------------------------

v Tændt for Sofie Hoy-Olrik ...28. december 2007 10:42

Kære smukke skønne Sofie

Hjertelig tillykke med dine 2 år.

Jeg håber du må få en dejlig fest, sammen med dine små engle venner. Måske du kan få tid til at komme forbi dine forældre. Det vil de blive rigtige glade for.

Mange fødselsdags hilsner

Cristina

PS jeg "kender" dig kun gennem dine forældres blog, men du har gjort stort indtryk med dine skønne øjne. Og dine forældres dejlige historier om dig.

---------------------------------------------------------------------------------------

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...28. december 2007 10:52

Kære Sofie

Tillykke med fødselsdagen - 2år, så er man ved at være en stor pige. Nu skal du jo også være storesøster.

Håber du sidder klar til at fange en af de balloner din mor og far sender op til dig.

Kram Jakob, Christian og Hanne

---------------------------------------------------------------------------------------

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...28. december 2007 10:59

Kæreste Sofie - fasters øjesten

I dag ville du være blevet to år.... og hvad siger man? tillykke...hmm det er lidt svært. Denne dag er endnu en af de triste, for du skulle jo have være lige her i blandt os. Svinge med flag og rive i gavepapir, alt imens din store familie så til med smil og begejstring. For to år siden kom du til verden i et landskab så hvidt og fredsfyldt, og du er mange gange blevet kaldt en sneprinsesse pga det. I dag er det lidt gråt og støvregnen hænger i luften, langt fra så smukt uden om os, som den dag da du kom til, men inden i os Sofie......vil landskabet omkring dig altid været smukt, fredsfyldt og ømt. Så selvom det er svært at finde de rette ord for idag, så fejrer vi, at du i to år har været en del af vores liv, og at det kærlighedstræ som du plantede med dit frø for to år siden, vil vokse i hele vores liv.

Vi kan ikke være i Skanderborg hos dig idag sammen med din far, mor, og resten af din søde jyske familie og venner, men vi er hos dig med tanke og hjerte....det ved du. Jeg vil tænde dine to små lys idag og lade dem brænde for dig dagen igennem, og hvem ved måske kommer du forbi og puster dem ud, som en rigtig fødselar.

Ps. Isabel har lavet en fødselsdagstegning til dig, som vi desværre glemte at sende med din mor og far, så vi må sende den over til dig med posten..

De største og varmeste fødselsdagskys til dig vores lille skat fra kusine Isabel og Anna, onkel Matt og faster Camilla.

---------------------------------------------------------------------------------------

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...28. december 2007 13:40

Kære Sofie..

Så kom den store dag, hvor du ville været blevet 2 år. En dag, som der på så mange områder bare gøre det hele mere urimligt for dig,dine forældre og familie. Du har rørt mange menneskers hjerter og er sikker på at det vil du fortsætte med at gøre.

Vi vil tænde et lys for dig herhjemme på sjælland og sende masser af varme tanker over til din have til dig og dine forældre. Det må være et flot syn, når alle de balloner flyver til vejrs, rigtig prinsesse manere..

Vi tænker meget på jer.

Knus fra Anders, Michala & Oliver

---------------------------------------------------------------------------------------

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...28. december 2007 13:56

Knus og tanker

til din Mor&Far!

Fra Maria

---------------------------------------------------------------------------------------

v Tændt for Sofie Høy Olrik ... ...28. december 2007 14:14

I dag er det Sofies fødselsdag, hurra hurra, hurra. Hun sikker sig en gave for, som hun har ønsket sig i år, med dejlig chokolade, og kager til......

Og når hun hjem fra HIMLEN går hurra hurra hurra, så skal hun hjem og holde fest, med dem som kommer med som gæst, med dejlig chokolade, og kager til......

Det ville være dejligt, hvis du lige kunne komme hjem til fest ik???

Det er Victoria som fandt på det, du gå jo ikke i skole, men du er jo i himlen, så du skulle gå hjem fra himlen til fest hos din familie........

Og når det så bliver Mathildes fødselsdag, skal hun gå hjem fra himlen, og til fest....

(Ja, børn tænker anderledes.....)

Endnu en gang tillykke, håber at alle din mor/fars venner og familie kommer der over til dig, for det betyder meget for dem. Mere end de tror.

STORT TILLYKKE

Knus Jeannet mor til Englebarnet Mathilde

---------------------------------------------------------------------------------------

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...28. december 2007 18:41

Kære prinsesse Sofie

Tillykke med din dag idag. Vi håber at du og alle de andre englebørn fester med sang,flag og kage deroppe for dig. Hernede tænker er vi rigtig mange, der tænker på dig og din mor og far. Vi ville ønske du var her, så vi kunne feste sammen med dig...

Vi tænker meget på dig og dine forældre i denne tid og vi ønsker det bedste for jer alle 4 fremover.

De varmeste tanker fra Jess,Laura og Bettina

---------------------------------------------------------------------------------------

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...28. december 2007 20:59

Kære smukke Sofie-trold.

Et lys til dig på denne dag, der jo skulle have været en festdag - men Sofie, du mangler jo ...

Pas godt på din far, mor og lillebror den næste tid, de savner dig sådan.

Knus Heidi, Søren og Alberte

---------------------------------------------------------------------------------------

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...28. december 2007 21:10

Dearest Sofie,

Happy birthday to you! How I wish I could look at your sweet face and sing your birthday song for you. Instead, you are watching over us from another place.

Instead of running about with your family and going through what now would be your "terrible two's", you have instead been given angel's wings.

Instead of feeling your warmth in seeing you and playing with you, we must now feel your warmth in our hearts. Instead of smiling as we watch you eat your birthday cake, we must be thankful for the time we had to watch you.

I love you birthday girl!

Uncle Matt

---------------------------------------------------------------------------------------

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...28. december 2007 22:07

Søde Sofie

Tillykke med din 2 års fødselsdag. Det har været en rigtig trist og grå regnvejrs dag hernede. Men jeg er sikker på at du omme bag skyerne har haft det dejligste solskin.

Du har sikkert spist himmellagkage og drønet rundt efter alle ballonerne der er sendt op til dig.

Vi har tænkt meget på dig og din mor og far i dag, og dit lille lys er selvfølgelig også tændt.

Vil du ikke godt flyve forbi din mor og far i nat og give dem lidt stjernestøv og styrke til at komme gennem den næste tid.

100000000 små flyvekys fra Lukas, Frederik. Kasper og Karina

---------------------------------------------------------------------------------------

v Tændt for Vores fantastiske datter på hendes 2 års fødselsdag - Sofie Høy Olrik ... 28. december 2007 23:54

Tillykke vores elskede trold.

Idag skulle du så have været 2 år. Det er ikke til at forstå, det kun er et år siden vi fejrede dig hos mormor Inge og morfar. Kan ikke forstå du ikke er her, synes det er rigtig dumt. Hvis bare vi kunne have set dit glimt i dine øje, din lille charmetrold. Vi savner dig bare så meget.

Håber du kunne lide din fødselsdag idag. Der er så mange der har sendt dig så mange søde tanker, men det ved du jo godt. Var det ikke bare flot med alle de balloner der fløj hele vejen op til dig, de kom fra vores allesammens hjerter.

Vi prøver trold, men det er meget svært. Det ville bare være så meget lettere hvis du var her. Savner bare at give dig et kram, synge en sang, give dig et kys i panden og mærke dit fantastiske nærvær. Vi elsker dig bare så højt vores lille solstråle.

Kan du nu sove godt, håber du kommer ned imellem din mor og far i nat, det kunne vi rigtig godt bruge.

Kys i panden fra Mor og Far.

P.S. Det er Far der har tændt lyset Sofie - det synes jeg lige du skal vide, Trold. Kys fra Mor.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post127

8 måneder er gået...

Lys tændt for SofiePosted by Christina Thu, October 11, 2007 17:00:25

Så kom vi også d 9. okt. Normalt plejer vi på denne dag at råbe hurra, hurra,hurraaaa, for onkel Mads har fødselsdag. Men i år synes jeg ikke der var så meget at råbe hurra for, men Mads fik dog et stort tillykke. Vores dag i tirsdags var meget dobbelt, som mange af jer ved, men jeg synes vi kom fint igennem den.

Vi tog begge to ind på Rådhuspladsen og tændte et lys for Sofie. Det var en god oplevelse og rart at tænde et for hende i alt offentlighed, med alt hvad det indebære.

Blog ImageHer er vores/Sofies lys, det er tændt, selvom det ikke ser sådan ud.

Blog ImageNogle af alle lysene.....

Efter at have tændt lyset tog vi, igen begge to, i sorggruppen. Det var dejligt at have Søren med, så han kunne møde de andre forældre og høre om deres skønne børn. Det var rart at vise ham mit "terapi-sted" og hans udmelding, da vi kørte hjem, var også udelukkende positiv.

Der blev også tændt en del lys for Sofie i tirsdags, jeg vælger at sætte det der for mig betød mest af dem alle, øverst. De andre kommer i den rækefølge de er blevet tændt på. Tusind tak til jer alle - og til den "fremmede" det er helt ok at kigge med på bloggen, du behøver ikke gøre det i "smug".

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tændt for Min lille solstråle Sofie Høy Olrik ...

9. oktober 2007

09:39

Hej fantastiske dejlige trold.

Det er idag 8 måneder siden, jeg savner dig hvert sekundt du ikke har været hos os. Føler der mangler noget af mig, men kan kun smile når jeg tænker på dig, min dejlige trold.

Det er idag din onkel Mads fødselsdag, så send lige en varm solstråle ned til ham.

Din mor og jeg tager ind for at tænde et lys for dig idag på rådhuspladsen. Vi elsker dig trold. Vil ønske at du kunne være her, der er så mange ting jeg gerne ville have vist dig og lært dig.

Hils alle deroppe.

Elsker dig min dejlige trold

Far

---------------------------------------------------------------------------------------

Tændt for Sofie Hoy-Olrik ...

9. oktober 2007

10:54

Hej Sofie

Husk at besøge din mor og far på denne dag, den vil altid være svær for dem.

send dem en sommerfugl og et lille pust i nakken, så de ved du stadig er der for dem....for det vil du jo altid være ..

Hilsen

Kirsten

---------------------------------------------------------------------------------------

Tændt for Sofie Høy Olrik ...

9. oktober 2007

11:42

Kære lille Sofie.

8 måneder.... Hvor bliver tiden af? Var sammen med din dejlige mor og far igår. Det kunnet have været hyggeligt, hvis du havde været med og leget med Molly og Malou. Du har i stedet valgt at sidde på din lille sky. Jeg håber, at du kan sidde deroppe og passe godt på mor og far. De er så tapre! Jeg er dybt imponeret af dem. Så dette lys er også til dem.

Camilla

---------------------------------------------------------------------------------------

Tændt for Sofie Høy Olrik ...

9. oktober 2007

13:18

Kære lille Sofie

Så blev det igen d. 9. og 8 måneder siden, du forlod denne verden.

Vi savner dig, lille Solstråle, mere og mere, for hver dag der går.

Nogle dage forstår man slet ikke, hvordan livet kan gå videre, uden dig, men andre dage er det som om du sender solens stråler herned til os og giver os mod og styrke til at leve livet, som livet jo skal leves.

Disse dage bringer minderne om dig, store, brede smil om vores læber.

Du fik altid store smil til at bryde frem, hos alle der krydsede din vej.

Dine frække, strålende øjne, dine små glade hvin, dine små banditstreger – ja disse minder gemmer vi i vore hjerter.

Vi sender dig varme og kærlige tanker, på denne efterårsdag, hvor bladene fra dit birketræ, danser en rigtig ”Sofie dans”, i din lille have.

Også varme og kærlige tanker til din mor og far, som er de bedste forældre man kan tænke sig, men det ved du jo!

Din Morfar og Mormor Inge

---------------------------------------------------------------------------------------

Tændt for Sofie Høy Olrik ...

9. oktober 2007

18:44

Kære Sofie..

Jeg sendte en varm tanke til dig og dine forældre med en fin hvid sommerfugl igår.. Mon det har været årets sidste? I såfald er det heldigt, at de mange smukke sommerfugle bliver erstattet af de ligeså smukke og klare stjerne, som nu begynder at komme tidligt frem.

Oliver fik øje på en stjerne for første gang, for 14 dage siden. Han blev ellevild og skreg se, seee.. imens han pegede, mon han fik øje på din smukke stjerne, det må jo være den smukkeste af dem alle.. Så i takt med den mørke og hyggelige tid, vil vi kigge efter den smukkeste stjerne i stedet for de flotte sommerfugle og synge sange og sende varme tanker op til den.

Mange knus fra Oliver og Michala

---------------------------------------------------------------------------------------

Tændt for Sofie Høy Olrik ...

9. oktober 2007

20:16

Lille Glade dejlige pige.

Endnu en mindedag, en af dem der ikke burde være.

Jeg ved du er om dem men i dag, lille Sofie med de glade øjne, vil du så godt være der lidt extra.

Din mor er ude at tænde lys for dig, jeg er sikker på hun bliver glad hvis du sender hende et kindkys eller putter din lille hånd i hendes.

Mød dem i drømmene så I alle kan lege sammen som den dejlige familie jeg er sikker på I var og er.

Kære Søren & Christina

I kender mig ikke men jeg har smugkigget lidt på Jeres hjemmeside og jeres smukke og altid glade lille pige har bare fanget mit hjerte.

Jeg sender Jer så mange tanker på denne dag.

---------------------------------------------------------------------------------------

Tændt for Sofie Høy Olrik - fasters øjesten ...

9. oktober 2007

20:50

Kære dejlige Sofie.

Det har været en svært i dag min søde lille Sofie.....

Da jeg vågnede i morges var jeg så tung om hjertet.

Himmelen var så magisk rød og lysende, og da jeg ankom til Taarbæk, var det som om naturen holdt på vejret, der var helt stille..... og meget smukt. Jeg kan ikke forklare, hvad der sker, men lige pludselig er det hele for meget og så længes jeg bare så ubeskriveligt meget efter dig...Brederne flyder over og alt andet bliver ligegyldig og meningsløst... tåget igennem tårenes skær.

Sidder her hvor du for 8 måneder siden for sidste gang blev puttet, sunget for og kysset af din far og mor..... og hvad er 8 måneder? På en og samme tid en menneskealder og et enkelt sekund siden dit livlige glade væsen var blandt os.

Sofie jeg elsker dig SÅ højt, ville ønske jeg kunne have sagt det mindst 100.000 gange til, men nu må jeg nøjes med cyberspace og vores snakke i haven.... øv det er bare ikke nok min lille engel....

Har tændt dine lys her til aften, og kan mærke tankerne når til dig.

Jeg håber, du flyver en tur forbi din far og mor i aften og ryster lidt stjernestøv ned over dem, så de lige får en snert af dig...det har de brug for.

Sov sødt lille skat....flyvekys fra faster Camilla

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post104

Moster Christina

Lys tændt for SofiePosted by Christina Tue, September 25, 2007 18:11:18

Tændt for Min elskede niece Sofie Høy Olrik ...

25. september 2007

01:45

Kæreste lille prinsesse

Det er sent lige nu og jeg tror du sover - men allermest håber jeg du besøger din mor og far i deres drømme. Sidder og kigger på billeder af dig - du er det smukkeste og yndigste jeg længe har set. Vores allesammens lille charmetrold :)

Dagene går og det føles som en evighed siden jeg sidst kyssede dig i panden. Det var den 4. februar - 5 dage inden du døde. Kan du huske at vi legede med strudsen og sang om at den var en sjov fidus? Du ville hele tiden ha mig til at hente den, så vi kunne lege med den.

Søde Sofie - jeg savner dig rigtig meget og vi mangler dig så meget til at sprede lys og glæde i vores allesammens hverdag... men jeg smiler nu, for på alle billederne smiler du jo igen - glad og fræk og fuld af energi. Vi vil altid huske dig sådan og mindes dig med så megen kærlighed og glæde.

1000 kys i panden til dig lille Sofie skat ...

- også til din mor og far som jeg holder så uendeligt meget af :) Pas godt på dem - det har de brug for...

Sommerfuglekys og kærlighed fra Moster

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post100
Next »