Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Ny hjemmeside.

Høy OlrikPosted by Christina Mon, April 30, 2007 12:42:38

Ja så kom vi på nettet, takke være Jacob, har vi nu fået vores egen familie hjemmeside, hvilket vi er meget glade for.

Her sidder jeg så, på min sidste hele "sygedag" og tænker på, hvordan jeg skal få startet med at fortælle alt det jeg gerne vil.....

Som udgangspunkt kommer hjemmesiden til at fungere, som en ventil for Søren og jeg. Et sted hvor vi kan skrive lidt om hvordan vi har det. Der er foreløbigt lavet 3 kategorier, som vi skriver indenfor.

Den første er denne her, hvor det kommer til at handle om alt og intet - vejr og vind.

Den anden, Bryllup, ja den kommer til at handle om vores forberedelse og tanker med hensyn til vores store dag. Her vil der selvfølgelig også blive skrevet om vores tanker og følelser omkring det, at Sofie ikke er med til vores bryllup - i hvert tilfælde ikke fysisk!!

Den sidste kategori omhandler Sofie. Det vil blive meget blandet, hvad I kommer til at læse om her. Som udgangspunkt, vil vi fortælle om hende, som hun var og dermed sætte billeder ind af hende. Men det bliver også her vi skriver, når vi ikke har det super godt. Når savnet melder sig og vi har brug for luft. Det er ikke altid nemt at udtrykke sig, når man ikke kan se tasteturet for tårer, men vi håber I kan få en lille forståelse for, hvad vi prøver at sige.....

Med denne hjemmeside følger også nye mailadresser til os begge, så fremover må I gerne sende til henholdsvis soren@hoy-olrik.dk og christina@hoy-olrik.dk vores gamle mailadresser vil fungere lidt endnu, til alle har fået de nye.

Håber I vil læse hvad vi skriver, vi glæder os til at skrive til jer alle.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post1