Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Moster Christina

Lys tændt for SofiePosted by Christina Tue, September 25, 2007 18:11:18

Tændt for Min elskede niece Sofie Høy Olrik ...

25. september 2007

01:45

Kæreste lille prinsesse

Det er sent lige nu og jeg tror du sover - men allermest håber jeg du besøger din mor og far i deres drømme. Sidder og kigger på billeder af dig - du er det smukkeste og yndigste jeg længe har set. Vores allesammens lille charmetrold :)

Dagene går og det føles som en evighed siden jeg sidst kyssede dig i panden. Det var den 4. februar - 5 dage inden du døde. Kan du huske at vi legede med strudsen og sang om at den var en sjov fidus? Du ville hele tiden ha mig til at hente den, så vi kunne lege med den.

Søde Sofie - jeg savner dig rigtig meget og vi mangler dig så meget til at sprede lys og glæde i vores allesammens hverdag... men jeg smiler nu, for på alle billederne smiler du jo igen - glad og fræk og fuld af energi. Vi vil altid huske dig sådan og mindes dig med så megen kærlighed og glæde.

1000 kys i panden til dig lille Sofie skat ...

- også til din mor og far som jeg holder så uendeligt meget af :) Pas godt på dem - det har de brug for...

Sommerfuglekys og kærlighed fra Moster

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post100