Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Sofies fødselsdag....

SofiePosted by Christina Sat, December 22, 2007 15:08:19

Nu nærmer tiden sig, hvor det snart er juleaften og dermed nærmer dagen for Sofies fødselsdag sig også. Vi har gjort os mange tanker om denne dag, hvad er rigtig og hvad er forkert for os - og hvordan holder man 2 års fødselsdag for en der er død???

Ja det er mange store og ret svære spørgsmål, synes vi, men heldigvis har vi talt med de andre forældre i sorggruppen og der igennem fået ideer og forslag til hvordan man kan fejre sit barn, når hun nu ikke er her længere.

Vi er kommet frem til følgende ønsker:

Vi er på kirkegården ved Sofies grav d. 28 dec. kl 14.30, hvor vi har medbragt hjemmebagte boller, som er smurt, varm kakao med flødeskum og 30 heliumballoner.

Invitationen til denne lille komsammen er helt åben og uformel - altså kom hvis I har tid, lyst og mulighed for det - I behøver ikke melde hverken til eller fra. Alle jeres børn er selvfølgelig også velkommen.

Vi ønsker ikke at vi synger fødselsdagssangen for hende, men måske "Solen er så rød Mor". Man må gerne tage flag med, da vi gerne vil fejre hendes fødselsdag som værende en stor og god dag for os - den dag vi blev tre i Familien Høy Olrik !!

Til jer der ikke har mulighed for at være der, tager vi en masse billeder så I kan se lidt af det hele - ikke mindst når alle ballonerner svæver op til Sofie.

Kærlig hilsnen

Sofies Mor & Far.

Blog Image

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post124