Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Vores værste jul nogensinde....

Høy OlrikPosted by Christina Tue, December 25, 2007 20:06:45

Skod, skod, skod....juleaften 2007 var på ingen måde noget værd for os. Vi startede med at sove længe, hvilket jo var meget rart, men også godt, for så snart vi havde åbnet vores øjne var de fyldt med tårer !! Det var godt, at vi skulle være sammen med familien på Teglgårdsvej, så vi kunne slappe af og være os selv - et sted, hvor der var plads til Sofie og os!!

Lå længe i sengen og bare var der - græd vi talte om Sofie og om hvor meget vi savnede hende. Tilmed var Søren blevet syg med diarre og opkast, hvilket ikke gjorde situationen nemmere. Han var rigtig dårlig og kunne ikke noget, så jeg måtte selv pakke alle gaverne i bilen og køre på Teglgårdsvej hvor julen skulle fejres hos Sørens mor og Tom. Camilla og jeg lavede marcipan, imens Tom og Matt fik pyntet træet.

Jeg hentede Søren ved 16 tiden, hvor han trods feber mm var kommet i noget tøj, så han kunne kommer med over til sin mor. Camilla og jeg tog i en stopfyldt kirke i Skovshoved - det var smuk men også meget hårdt. Tårene fik også her frit løb - øv hvor alle salmerne bare handler om et nyfødt barn her omkring d 24. dec !!! ;)

Hjemme igen og kusinerne var kommet i deres smukke julekjoler - av igen, i hjertet. Gad vide hvad Sofie ville have haft på ??? Vi fik spist en fantstisk middag, alle undtagen Søren, som tilbragte hele aftenen på sofaen...

Blog Image Isabel var sørme den heldige vinder af mandelgaven- helt uden snyd...Blog ImageAnna der imod var den heldige vinder af fjernsyn og dvd, sammen med onkel Søren, tror de hyggede sig, på hver sin måde...Blog Image Så var det blevet tid til at danse rundt om træet, og så endelig tid til gaverne. Isabel og Anna fik en stor fællesgave af mor og far - et køkken. Jubiiii Anna var glad for båndet der var omkring kassen og Isabel var glad og stolt, som I kan se.Blog ImageBlog Image

Vi gav Anna en støvsuger, som flittigt har været i brug siden - skønt når gaverne falder i den rigtige smag - og skønt at få lov at hjælpe med at pakke op og ud.Blog ImageBlog ImageDet var dejligt at pigerne var der og skabte lidt liv på en ellers så trist dag og aften for os, men det var samtidig hårdt ikke at være sammen med Sofie og vi savnede hende i alt, hvad specielt Anna foretog sig. Det, sammen med at vi ikke kunne være hos Sofie, altså på hendes gravsted og ønske hende en god jul i himlen - selvom vi helst så hende her hos os. Men næste år er livet igen helt anderledes for os. For der er lillebror her og så skal vi holde øje med, at han ikke vælter juletræet, spiser grannåle eller brænder sig på lysene....puha vi får travlt.....

Han har det godt inde i maven og her er et billede af hvor stor han og jeg er nu - ikke kønt, for jeg er bleg og har grædt en hel dag, men nu får I det. Jeg går i morgen ind i uge 24+0.Blog ImageDa jeg ventede Sofie så jeg sådan ud, ca på dette tidspunkt, her er jeg i uge 27 til bryllup hos Anne og Christian. Jeg har da noget mere farve i kinderne, men til gengæld er de også noget større..... Uanset hvad, så var og er Sofie det hele værd!!Blog ImageSofie var selvfølgelig også meget med i vores jueaften i går, på mange måder. Vi havde julekuglen med hendes navn på hængende på træet og hendes eventyrskugle var også med. Det er en H.C. Andersen eventyrskugle som min far og Inge har givet hende/os. Alle deres børnebørn skal have/har deres egen julekugle til at hænge på træet. Når træet pyntes med dem, fortælles der eventyret der passer til kuglen og en historie om barnet, hvis kugle det er. Sofies kugle er "Prinsessen på ærten" -Vi glæder os til næste år, hvor vi skal hænge to kugler på træet!!

Vi havde selv købt Karen Blixens juleramme til at hænge på træet, med et billede af Sofie. Det så smukt ud, men puha det var svært hver gang vi gik forbi hende, men selvfølgelig skulle være med rundt om træet og det var hun.

Min søster, Sofies Gudmor havde også tænkt at vi skulle have Sofie med, så hun havde fået graveret "Sofie" i George Jensens lyseholder med et hjerte- så kunne vi tænde Sofies lys, og det gjorde vi - se selv hvis I kan få øje på det? Hjertet hænger lige over billedet af Sofie.... Tak Søs, det er vi rigtig glade for. Blog Image

Til sidst får I lige et par billeder fra sidste juleaften- dengang hvor alt var skønt og dejligt, ja faktisk lykkeligt!!!

Blog ImageHer er vi lige inden det hele går igang.....Blog ImageSå smukke blå øjne skal man lede længe efter - her har Sofie fået sin første julegave, lidt før tid men hvad betyder det, når man ikke kender til den rigtige rækkefølge ;)

Blog ImageKys til mig -og hermed til alle I andre derude fra Sofie ;)

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post125