Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Mormors fødselsdag.

SofiePosted by Christina Mon, January 14, 2008 20:40:24

Vi har stadig billeder af Sofie fra et år siden, men nu er det også snart slut - snart er billederne mere end et år gamle :(

Sidste år på denne dag, som da var en søndag, hentede jeg min mor og min kusines ælste datter (Michelle, der bor i København) på hovedbanen i København. De kom begge med toget fra Skanderborg, Michelle fordi hun havde været hjemme hos sin mor i weekenden og min mor kom fordi hun skulle passe Sofie i nogle dage.

Jeg startede på arbejde efter barsel d. 15. jan 2007 og Sofie havde desværre først fået plads i vuggestuen fra 1. feb, så længe leve bedsteforældrene.

Min mor kom d. 14. jan. selvom det var hendes fødselsdag, for hvad gør man ikke for at få lov at passe barnebarnet. Vi fejrede min mors fødselsdag med frikadeller, kartofler og brun sovs og selvfølgelig flag på bordet. Sofie nød det altid når der kom gæster og dagen i dag for et år siden var ingen undtagelse.

I dag har min mor så igen fødselsdag, ja sådan er det jo når tiden går......og nu er der altså gået et år. Jeg har jo selvfølgelig ringet til min mor i dag og sagt tillykke og snakken faldt da også på sidste år. Jeg husker jo tydeligt, den mandag morgen hvor jeg skulle hoppe på cyklen og tage fra Sofie, for at komme på arbejde. Uha en hel dag væk fra Sofie, tænk at jeg overlevede det !! Tænk at jeg nu har overlevet snart et helt år, uden hende - ikke bare 8 timer dagligt, men 24 timer i døgnet. Jeg savner hende, helt dybt i mit hjerte, ud i det yderste af min storetå, helt op til stjernerne.....savner hende bare hele tiden.

Blog Image

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post130