Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Hvorfor ?

Breve til SofiePosted by Christina Tue, February 05, 2008 11:57:42

Kære Sofie-Trold.

Ja nu varer det ikke mange dage før jeg løber tør for billeder der stadig kun er et´år gamle. Faktisk er det sket..... Det er mærkeligt og jeg kan ikke forstå, at det på lørdag er et år siden jeg sidst hentede dig i vuggestuen, hyggede med dig inden Far kom hjem og vi kørte herover til Faster Camilla, Onkel Matt og dine kusiner. Det var fredag og vi skulle hygge os - det gjorde vi også, det var en god fredag aften med alt hvad det indebære. Lige til kl 23.45 hvor vi skulle hjem.......

Jeg kan ikke forstå hvor tiden er blevet af, for savnet er her stadig, fortvivelsen og frustrationen sidder stadig så dybt i mig - hvorfor skulle du dø, hvordan kan det være at du glemte at trække vejret. Sofie jeg forstår det ikke og kommer nok aldrig til det, ligesom jeg aldrig, aldrig kommer til at acceptere, at noget så ondt kan ske. Det gør ondt i mit hjerte når jeg tænker på, at jeg skal undvære dig resten af mit liv - det stikker så dybt, dybere end man vidste noget kunne stikke og smerten er uudholdelig.

Men alle vores oplevelser, alle de kys og kram vi nåede at give dig, dem husker jeg - jeg mindes dem og jeg smiler ved tanken og bliver varm om hjertet. Du er noget helt specielt, ikke bare for mig, men for alle du mødte på din vej. Du skal vide Sofie, at du har gjort stort indtryk på så mange af de mennesker du mødte i dit korte liv. Kan du huske den dag hvor vi to var i Lyngby, vi sad og kiggede på dem der gik forbi os. Du i din barnevogn og Mor på en af bænkene i centeret. En ældre dame kom og satte sig ved siden af mig og kiggede på dig og smilede og hendes smil blev, som altid gengældt fra dig. Hun sad og pludrede med dig og da hun gik kiggede hun på mig og sagde "Man kan faktisk godt sige, at du er millionær når du har sådan en guldklump" Jeg blev glad og i dag bliver jeg så stolt når jeg jeg tænker på det. For du er min guldklump den bedste og største jeg har - og uanset hvad, så vil du altid være min første guldklump.

Jeg savner dig så meget Sofie, mere end man kan beskrive med ord, men jeg tror du kan mærke det - jeg tror du kan høre mine tanker og mærke mine følelser, eller det håber jeg, for så ved jeg, at du modtager alle mine tanker, følelser og dermed mærker mit kæmpe savn.

Jeg ville så gerne have dig hos mig igen, kysse og kramme dig. Vi bor jo her hos Faster og Onkel og det er dejligt med liv omkring os, når dine kusiner løber rundt og leger, men vi mangler dig. Mangler at du også ser børnetime, spiser rosiner og skal op og i bad inden sengetid..... Vi sover i "vores værelse" og jeg fornemmer at du ligge mellem Far og jeg ind imellem. Det er dejligt Trold kom endelig hver nat.

Mor afleverede både Isabel og Anna i går og hentede dem igen og vi havde en god dag med sjov og hygge. Jeg kan vise dig nogle af de billeder vi tog imens vi tegnede, når jeg finder ledningen til kameraet.... Blog ImageDine to kusiner og Onkel Matt - jeg er sikker på, at Onkel Matt sagtens ville kunne have båret dig også...Blog Image

Kusine Isabel synes det er sjovt når jeg tager billeder.... og kusine Anna kan også gøre sig til. Her er hun balletdanser til fastelavn - solbrillerne er hendes eget præg på udklædningen :)

Blog ImageBlog ImageHer tegner vi - Anna har fået en klovnehat...bagefter skulle jeg have den på.Synes du ikke jeg ser fjollet ud Sofie?Blog ImageHar du hørt at kusine Anna kan sige Onkel Søren og Tante Christina, hun kalder på os hele tiden. Hun siger også baby, tror du hun tænker på lillebror når hun siger det? Lillebror skal hedde Emil, men det ved du jo godt (det har vi jo fortalt dig som den første) vi synes det passer så godt til dit navn. Vi glæder os til han kommer ud til os, glæder du dig ikke også til at blive storesøster???

På fredag kommer Far og jeg over til dig i Skanderborg, vi glæder os til at besøge dig, men ved ikke rigtigt hvordan det bliver. Jeg håber du hjælper os gennem lørdagen på en god måde, for det er altså en mærkelig dag synes jeg. Moster Christina kommer også, hun har lovet at lave flæskesteg - det vil Far gerne have. Og ved du hvad mere....Onkel Mads og Tante Marit er flyttet til Århus, dem skal vi besøge på søndag - kommer du med og ser deres nye lejlighed? Åhh Sofie der er så mange ting jeg gerne ville have vist dig, så mange oplevelser jeg gerne ville have givet dig og delt sammen med dig, men du er her ikke, så du og vi må nøjes med at du følger os i det hele, fra din lille sky.

Jeg vil slutte igen min skat, men du ved at jeg selvom mit brev slutter nu, så er mine tanker stadig og altid hos dig. Pas på dig selv og alle de andre engle, små som store og kom endelig herned og sov igen i nat.

Mor elsker dig herfra, ned i storetåen, op i himlen og hele vejen tilbage igen - og det er meget.

Kys i panden til dig min lille Prinsesse Sofie.

Mor.

Blog ImageMan må gerne være træt når man lige har haft en af sine første dage i vuggestuen. Godt at man altid kunne se Bamse og Kylling så !!

Blog ImageJa der gemmer sig mange ting inde under vasken - og hov man kunne sørme også selv sidde derinde...Blog Image

Billedet er ikke helt skarpt men stadig sødt...

Blog ImageDisse billeder er de sidste vi selv har taget af Sofie, her er vi i Støvring hos Trine og Jacob og lille Amalie. Du var meget interesseret i Amalie, kan du huske det Sofie...

Blog ImageMen også i kameraet, selvom du faktisk var lidt sløj og forkølet i denne weekend.Blog ImageDu ville hjælpe med at give Amalie tøj på. Selv havde du din fine kjole på fra Farmor og Bedstefar.

Blog ImageHer er det sidste billede vi har taget af dig Soife. Det er fra d. 3. feb 2007...................

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post133