Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Lys fra Moster Christina og nogle "nye" billeder.

Lys tændt for SofiePosted by Christina Thu, February 07, 2008 10:01:51

v Tændt for Sofie Høy Olrik ...26. januar 2008 22:06

Kæreste lille prinsesse

I går kom jeg hjem fra København, hvor jeg har besøgt din mor og far. Det var så skønt at være sammen med dem igen :) Hver gang jeg er kommet i lejligheden det sidste år siden du døde har jeg fået et kæmpe stik i mit hjerte. En blandet følelse af sorg og glæde - sorg fordi du bare mangler der og glæde fordi jeg glædes over minderne jeg har om dig lille skat. Ugen i lejligheden efter din død står meget tydeligt for mig - det var så umenneskelig hårdt og så uforståeligt... Det er det stadig og det er så mærkeligt at det om to uger er 1 år siden vi mistede dig...

Din mor og far har pakket alle dine ting ned og er i dag flyttet fra lejligheden... Det har været svært for dem, men de har klaret det så flot. Jeg beundrer dybt deres styrke det sidste år - beundrer dem for at ville livet på trods af at de har mistet det mest dyrebare i deres liv - dig smukke.

Til sommer kommer de til Jylland - over til os allesammen Sofie - det bliver så dejligt og jeg glæder mig så meget... det tror jeg også du gør :)

Der går ikke en dag hvor jeg ikke tænker på dig og nu hvor jeg bor i Skanderborg kommer jeg oftere forbi dit gravsted - det er så smukt og fredfyldt og jeg kan ikke andet end at smile når jeg ser de levende lys der brænder konstant, det billede der står af dig og alle dine bamser der sidder og er klar til at lege. Åhh hvor er du savnet...

Jeg sender en masse kærlighed til dig min lille smukke niece - du vil altid være i mit hjerte... altid :)

Sommerfuglekys og kærlighed fra Moster Christina.

Blog ImagePå besøg hos Charlotte og Nikolai.

Blog ImagePå besøg hos Kristina, har lige sovet på sofaen sammen med Far. Billedet er fra vores besøg i Aalborg d. 3. feb 2007

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post134