Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Hvis nu hun sidder her, så...

BryllupPosted by Christina Wed, May 16, 2007 21:16:04

Ja, vi har været igang med at lave bordplan til brylluppet. Jeg havde forsøgt at lave et forslag til, hvordan vi kunne sidde og jeg havde ret - det var ikke bare lige noget, der var klaret på en time. Men hvad gør man så? Man sætter Søren ved spisebordet, klipper 69 små sedler ud, en til hvert navn, og så starter man forfra.....

Blog Image

...og så gik det faktisk meget hurtigt. Vi har altså nu en færdig bordplan - hvad siger I så?

Det kommer vel ikke bag på nogen, at jeg synes det er fantastisk. Tænk at kunne krydse endnu en ting af på en af mine mange lister - skønt.

Nu jeg siger lister, så er jeg i den heldige situation, at min ene bryllupsliste nu er væk - alt er gjort. Eller det vil sige, de 3 ting der manglede har fået hver sin nye liste, som tilmed har fået 4-5 nye punkter. Hmm sådan kan det jo gå, mon ikke alle listerne er væk d 23. juni?!!

Nå men hvad er det så jeg har nået. Jeg har bestilt tid til at få ordnet negle - jeps den er god nok. jeg er blevet overtalt til at få sådan nogle lange fine negle sat på. Er ret spændt på (og nervøs for) hvor mange jeg når at ødelægge inden vi er færdige i kirken. Jeg har dog været lidt fornuftig først at få dem sat på, når jeg har fået ferie. Vi har begge fri fra tirsdag inden brylluppet.

Ellers har jeg fået styr på hvem der skal hjælpe med hvad i forhold til at tage billeder og filme. Jeg har købt klistermærker med numre på til gaver og kort, så vi ved hvad der passer sammen og har studeret en hel bunke pæne piger med opsat hår - ved endnu ikke hvordan mit skal være. Det var vist egenlig det, lyder faktisk ikke af ret meget. Nå pyt, nu er det gjort og det er skønt.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post15