Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

1. dag på arbejde - er nu hjemme igen.

Høy OlrikPosted by Christina Tue, May 01, 2007 06:06:07

Godmorgen.....klokken er lidt i 6 og her sidder jeg - allerede klar til at tage på arbejde. Sidst jeg var på arbejde, sad jeg på dette tidspunkt og læste nyheder på tekst-tv og drak min kaffe.

Jeg skulle dengang liste rundt i lejligheden for ikke at vække Sofie. Mærkeligt ikke at skulle det mere, når jeg kigger ind på hendes værelse er der tomt, gardinerne er rullet op og synet af et smukt sovende barn er der ikke. Jeg skal ikke sende et fingerkys ned til hende i sengen, inden jeg tager afsted og jeg skal ikke ringe hjem fra arbejde lidt over 7, for at høre om de er kommet op og har sovet godt. Jeg skal heller ikke skynde mig hjem for at hente hende i vuggestuen.......

Ja der er faktisk mange flere følelser og tanker forbundet med Sofie og mit arbejde, end jeg troede. Nu kom alle tankerne ud og jeg vil prøve, at finde en god måde at komme igennem disse morgener på. Jeg er spændt på, at komme på arbejde - har faktisk ikke lyst lige nu, men det tror jeg ikke jeg ville have uanset hvilken dag jeg skulle starte. Jeg skriver når jeg er vel hjemme igen, ha en god dag.

Så er jeg hjemme igen efter min første arbejdsdag. Det gik okay, vi var ikke så mange på arbejde, men det var fint nok. Jeg var inde hos en grønlandsk patient, hvis danske ikke var så godt, så det var ikke den vilde snak vi havde, men det var egentlig fint med mig.

Cykelturen på arbejde var lidt mærkelig, tænkte meget på Sofie og på hvordan det var sidst jeg cyklede. Savner hende jo meget, men det er fint at cykle, så kan jeg synge lidt for hende eller snakke med hende - det er der ingen der kan høre....har stadig cykelstolen på min cykel, synes ikke jeg er "klar" til at den skal af. Føler måske lidt, at så kan alle se, at jeg er mor!!!!

Alt i alt har det været en fin dag på arbejde - jeg er ikke skræmt af, at skulle afsted igen i morgen. Kan se på arbejdsplanerne, at de allerede forventer mig på fuld tid om 2 uger, men det bliver vi nu flere om, at bestemme. Vil ikke arbejde mere end 3 dage om ugen de første 3-4 uger (det er hvad psykologen anbefaler) Er ret træt nu, selvom jeg kun har været der i 3 timer, og heldigvis har jeg fuld opbakning fra de andre på afdelingen, så min afdelingssygeplejerske får ikke lov at bestemme.

Skal mødes med min skønne mødregruppe nu her - alle institutioner i Gladsaxe kommune har lukket i dag, så vi mødes, glæder mig.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post2