Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Emil leger

EmilPosted by Christina Tue, November 10, 2009 15:09:34

Emil elsker at lege, for tiden er det meget togbane der bliver bygget med hjælp fra mor og far. Men ellers er det kun fantasien der sætter grænsen -og enten er fantasien stor eller grænsen væk, for det er ikke småting han har gang i. Han udforsker alt, højt og lavt, hvilket til tider resulterer i nervøse spring fra mor og far, i et forsøg på at mindske den eventuelle kommende bule....det lykkes ikke altid at redde ham, men buler skal der til, når legen er god.

Det går altså galt ind imellem !!

Har købt to masker/hætter til Emil i IKEA, de er et kæmpe hit - her er han drage

Og her skal mor være rummand...til stor jubel for Emil

Det sker da også at han sidder lige så stille og ser fjernesyn. Vi nyder at han er begyndt at forstå det han ser, eller det tror vi da - kan høre ham snakke med fjernsynet og ofte griner han eller hviner af begejstring over det der sker. Forleden var det dog han undren over at noget i fjernsynet forsvandt - han kiggede under skærmen for at se hvor det blev af, men der var det ikke, så forsøgte han at komme om bag fjernsynet, for så måtte det være der....men nej heller ikke , hmm!!For det meste danser vi om aftenen, når vi har spist og inden bad/sengetid. Det er et kæmpe hit især for Emil, men vi nyder det også - I skulle prøve det derude!Forleden fik Emil pakket legekameraet ud - det er det gamle (læs meget gamle) kamera, som vi har lånt fra Moster Christinas legekasse. Han så undrende på det og da det pludseligt lyste fra blitzen var der jubel. Men til sidst ville hen hellere bytte med mit kamera, for der kunne man se billederne på.

Emil vil rigtig gerne ud og lege, og hvis vi ikke lige er hurtige nok, ja så man jo selv gøre opmærksom på det og trække i det rette outfit.Kom så Mor, forstår du hvad jeg vil nu??

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post270