Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Venner og veninder

Høy OlrikPosted by Christina Tue, November 10, 2009 15:28:59

Jeg havde besøg af sygeplejersker til en helt igennem fantastisk tøsehygge dag/døgn. Vi mødtes spiste brunch var i wellness hele dagen og hyggede så her hjemme med hjemmelavet Sushi, vin og juleøl - jeg behøver ikke at sige hvor skønt det var vel - GØR DET !!!I torsdags var det så Emil der havde besøg af sine venner - drengene fra mødregruppen kom til hygge, risengrød og mere hygge, sammen med deres mødre og et par ældre søskende.

I sidste uge var vi lige et smut i København og forbi Charlotte og Nikolai, mest for at se deres lille Marie (som var en uge gammel, da vi var der), men også for at se de stolte forældre selvfølgelig.Åhh hvor er de små og så søde. SUK SUK SUK, kan slet ikke få nok.Og vupti så er de 1½ år og spiser årets første omgang æbleskiver, velbekom og snart glædelig jul!!

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post272