Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Emil siden sidst.

EmilPosted by Christina Sat, November 28, 2009 13:23:35

Moster Christina har købt et nyt kamera og det er et hit, der bliver taget ekstra gode billeder og endnu flere af dem, så I får lige et lille indblik i de sidste måneders tid med Emil i fokus !!Først stod den på frisøren - ikke et hit for Emil, men trods alt bedre end sidste gang hvor han skreg helt vildt i 45 min.Når alt er overstået er det ingen problem at sidde stille og roligt på "hesten" og se tegnefilm, hmm det bliver vel godt engang?!Så høres der musik sammen med far, de er nogele sjove nogen de der man putter ind i ørene !!"Selvportræt"

Vi går til gymnastik med Emil hver mandag eftermiddag. Søren og jeg skiftes til at være med og Emil elsker det. Billederne taler vel nærmest for sig selv.

I fuld fart....Og højt op...

Emil synes stadig det er skønt med en lille dans i ny og næ og det er særlig sjovt når man kan få de voksne til at lave alt mulig mærkeligt på samme tid. Her er det Moster Mette, Mormor og Bedstefar der optræder.

Morfar og Mormor Inge har købt en Wii og der står ikke noget i reglerne om, hvor gammel man skal være for at spille med, så Emil studerer og kopierer os.

Her er det golf han spiller - det kan enhver jo se.

Jubii så leges der med Onkel MadsOg I skal ikke være i tvivl om hans evne til at charme sig ind på alt og alle:Man skal altså have klippet de negle, så godt at Moster Christina kan komme med sit kamera og få ham til at koncentrere sig om hende istedet.

Og håret skal reddes...Og så en tur på vægten som nu siger 12,2 kgHov kunne man lige skrue lidt med en klemme her??

Så - så er vi klar til at blive puttet....eller lave narrestreger !!

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post274