Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Jul hos Sofie og for Emil.

Høy OlrikPosted by Christina Sat, November 28, 2009 14:13:27

Så nærmerer vi os med hastige skridt december og dermed jul, hygge, familiekomsammen og ikke mindst Sofies fødselsdag.

Alt er hos os som "det plejer", vi pynter til jul, køber gaver, hygger med familie og venner og desværre er det også blevet "plejer" at Sofies gravsted skal pyntes. Der tændes lys ca hver anden dag og hendes fødselsdag bliver som den "plejer" med flag og lys på graven og efterfølgende boller og kakao herhjemme samt pasta med kødsovs til aftensmaden SUK SUK SUK hold nu k... hvor jeg synes det stadig er svært, hårdt, umenneskeligt, urimeligt og øv hvor det bare giver mig ondt i maven, tårer i øjnene og stik i hjertet at blive bekendt med de følelser endnu engang. Jeg ved godt det aldrig stopper, men med tiden bliver det vel lidt nemmere det hele - eller gør det?

Jeg synes dælme stadig det gør for ondt til at man kan bide smerten i sig. Måske kan det beskrives lidt ligesom en fødsel. Det gør pisse ondt og ingen kan tage smerten fra en - de kan blot lindre og støtte en undervejs. Den store forskel er jo bare, som I ved, at en fødsel ender i noget lykkeligt, hvor imod de smerter Søren og jeg har, på ingen måde og aldrig nogen sinde, kommer til at blive forbundet med lykke.

Har ikke lige overskuddet til at skrive mere om dette emne nu - det skal nok komme i løbet af den næste måned - istedet får I et billede fra Sofies grav Julen 2009

Har her til aften været hos Sofie for at tænde lys og tog lige et par billeder

Emil i bilen på vej derop.

Emil virker "hjemmevant" hos Sofie, det er dejligt, selvom han ikke ved hvad det betyder at være der.Det her billede er noget sløret, men jeg synes det er sødt, med de levende lys og Emil der står og kigger så fint :-)Hyggeligt ser det ud, men meningsløst er det. Vil alligevel opfordre jer til at kigge forbi hende en dag hvor det er lidt mørkt, I vil opleve en helt speciel stemning - på den gode måde.

I fredags var vi så med Emil nede i Skanderborg for at vække Julemanden. Ja, han sover nemlig hele sommeren på loftet på Skanderborg Realskole og i fredags blev han så vækket. Bagefter var det slikposer til børnene og Julemanden tændte det store juletræ på Kulturtorvet.Brandmanden hjalp Julemanden ned..."Der op" sagde Emil og pegede - ja han var højt oppe.Så blev træet tændt og alt jule tam tam kan begynde.Moster Mette og Onkel Mik var med os dernede.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post276