Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Så skriver vi 2010

Høy OlrikPosted by Christina Sun, January 03, 2010 23:11:03

Ja så er vi kommet ind i det nye år, hos os er alle kommet godt ind i det og året har end til videre været ok. Vi har været på cafe i Århus, rigtig familiehygge og med skøjtetur (dog uden skøjter) I dag har vi været ude at kælke, ikke Emils favorit beskæftigelse, hvilket jeg godt forstår når Far bremser så meget at man bare får sne i hovedet hele vejen ned smiley

Afslapning på cafeen.Øj hvor det ser sjovt ud, må jeg prøve Mor?Ja, men pas nu på min dreng, de løber jo stærkt derinde....

Godt ens mor kan redde en.

Hjemme igen og i fuld gang med hjemmets gøremål:Var der nogen der sagde børnearbejde?? Godt man ved han elsker det og man skal vel nyde det så længe det vare ikke sandt?Læg mærke til Emils improviserede grydelap i form af en pose. Og så skal der leges med det nye lego.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post278