Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Uhmmm mad !!

EmilPosted by Christina Thu, February 11, 2010 19:56:16

Emil elsker mad, og stort set alt mad, men det er ingen hemmelighed at hvis maden indebærer sovs, så er det et hit.Ja billederne taler vel for sig selv !!

Men rugbrød er nu heller ikke det værste, her er det en sikker vinder at servere makrel eller leverpostej med Mormors hjemmesyltede rødbeder, så hvad kan være bedre end makrel med rødbeder?

Men at være med til at lave mad også sjovt. "mil rør rundt" siger han og jamen selvfølgelig må Emil røre rundt. Moren hiver sit pædagogiske overskud frem og tænker, at det kommer barnet til gode, at han har fået lov at hjælpe.I skal da også lige have et par skøre billeder af barnet, med det vilde hår.Ved ikke helt hvad der er sket, men vi kan da konstatere at han han morgenhår i ekstrem grad.Og hvad er mere naturligt end at spise frokost iklædt musseøre ;-)

Og sidst men ikke mindst et billede af vandhunden.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post284