Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Besøg af Laura med Mor og Far.

EmilPosted by Christina Thu, February 11, 2010 20:04:22

I januar havde vi også besøg af Laura og hendes Mor og Far. Vi nød virkelig at se dem og denne gang hos os. Det tog lidt tid før Emil og Laura legede godt sammen, men da de næste dag skulle sige farvel var der ingen ende på hvordan de kunne deles om alt og bedste venner hele tide.

Her slappes der af med en tegnefilm.

Vi takker Laura for at have lært Emil at sige "stop", det hører vi ret ofte nu, men det er jo også et vigtigt ord at kunne. Emil nød at have besøg men var træt da de var taget hjem, for det er hårdt og til tider svært, at følge med i en stor piges leg, så det var godt med et hvil mere om eftermiddagen.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post285