Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Marie, Charlotte og Nikolai og tur på Bagsværd sø.

Høy OlrikPosted by Christina Thu, February 11, 2010 20:20:51

Vi tog til sjælland for at besøge Charlotte, Nikolai og lille Marie. Det var en skøn weekend hvor der blev tid til lidt shopping i Lyngby (åhh hvor jeg savner den by), hygge der hjemme og gåture i det frostklare og meget kolde vejr.I storcenteret i Lyngby er der blevet indrettet et pusle-amme-se tegnefilmsrum, så man "nemt og uden problemer" kan have alle sine børn med ud at handle. Emil synes det var fedt, men det sjoveste var dog at løbe ud gennem skydedøren - og han var hurtigt rundt om de første par hjørner, så jeg havde pænt travlt da vi var der. Kunne nu godt have brugt det rum, da vi boede i Søborg hvor jeg tilbragte en del timer med Sofie i Lyngby.Emil lånte en lille lommelygte i Maries legetøj, det var et kæmpe hit, så jeg måtte købe en ny og lidt større en til ham.

Lørdag formiddag gik vi tværs over Bagsværd Sø, jeg var nu ikke helt stolt ved situationen, men den holdte da - begge veje :-)Her står vi midt på søen.

Det blev da også lige tid til at fælles børnebillede af Emil og Marie - hvor er de skønne.Marie var, som I kan se ikke helt tilfreds, men det havde Emil en løsning på.Shyyy, så så...om det var det, eller sutten ;-) der hjalp, ja det vides jo ikke.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post286