Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Onkel Mads

Høy OlrikPosted by Christina Thu, February 11, 2010 20:31:06

Onkel Mads har, som nogen af jer ved, boet hos os de sidste 2½ måned. På lørdag flytter han ud i sin nye lejlighed og han vil blive savnet her på Rypevej.

Det har været skønt at have ham så tæt på i længere tid af gangen og jeg er sikker på at Emil også har nydt det, i hvert fald kalder han ham Far - mere kærligt kan det vist ikke siges.

Her slappes af til "Pingu" på computeren - ren råhygge.

Og her besøger vi det arbejdende malerfolk (Onkel Mads og Moster Mette) i den nye lejlighed.Vi kommer til at savne dig Onkel Mads, men godt du ikke er længere væk end Århus. Vi kommer snart og besøger dig. "Hej hej" siger Emil.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post287