Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Savner dig solstråle

Breve til SofiePosted by Søren Tue, June 05, 2007 23:55:50

Hej min dejlig prinsesse.

Savner dig helt vildt Trold. Kan ikke forstå at du ikke er en del af vores hvedag mere. Vi villle så gerne have at du var her. Ville så gerne have lært dig så mange ting. Dit altid glade gå på mod, når du skulle lære noget nyt og din fars kæmpe tålmodighed.

Har snakket lidt med sommerfuglene på golfbane idag, og blev helt varm om hjertet ved tanken om når mor og dig sang, sangen om sommerfuglen. Har lige set det video klip med med Mormor Inge og dig, du var så sej. (hvor I synge sommerfugl sangen). Du er bare fantastisk.

Nu vil jeg gå ind og lægge mig ved siden af din mor, og jeg skal nok give hende et kys i panden fra dig.

Elsker dig overalt på denne jord.

Far

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post29