Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Bryllup i Februar

Høy OlrikPosted by Christina Sat, March 13, 2010 21:19:09

Anne og Lee, som er forældre til Julius fra Sofies mødregruppe skulle giftes. Vi tog til København på weekend, så det sjovt nok lige pasede med at jeg kunne komme til Glo-bryllup sammen med de andre fra mødregruppen.

Og selvom der lå sne og det var koldt, så var det den smukkeste brud der trådte ind i kirken. Men selv en brud der ståler af lykke og glæde, må erkende at det er for koldt med bare arme i februar måned, men så er det godt man også ser smuk ud i brudekjole og læderjakke.

Her er den lille familie, Mor, Far, storebror Julius og lillebror Luka.Jeg ved I havde en skøn dag, jeg takker blot for det smukke syn ;-)

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post290