Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Vi skal på tur...

EmilPosted by Christina Sat, March 13, 2010 21:34:14

Emil og jeg har været på den mest fantastiske (for Emil), rædsensfulde (for mig) togtur til København. Vi skulle med toget derover, da Far Søren skulle møde på kontoret på sjælland allerede fredag morgen og derfor tog bilen og alle vores ting med.

Jeg tænkte at Emil bare ville nyde at se film på de nye skærme vi har købt til samme formål og så kunne Mor slappe af og måske hvile sig lidt efter en travl arbejdsuge. Men NEJ - Emil løb frem og tilbage i toget og kom hurtigt gennem de første 3 døre inden jeg fangede ham, nøj hvor han nød at vi kunne lege fange i så langt et tog!!

Min kommentar da vi endelig, 4 timer senere steg ud i Frederikssund var "Jeg gør det aldrig igen, med mindre børnene er under 6 måneder eller over 3 år, så de forstår en besked" Der gik et par timer inden det gik op for mig at jeg til April er på den samme tur igen, men Emil i toget....men denne gang er der bestilt en afgang hvor han gerne skulle sove til middag det meste af vejen, hmm - lader høre fra mig når den er veloverstået for os begge.

Inden vi skulle afsted pakkede Emil sin rygsæk og jeg skulle tage et billede af ham, men vupti....der var noget han manglede.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post292