Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Gymnastikopvisning !!

EmilPosted by Christina Tue, March 23, 2010 22:44:09

Eller mangel på samme... Emil var i fuld fart på gulvet hele tiden og jeg måtte flere gange løbe efter ham og hive ham ned fra redskaber, så han ikke kom til skade og så han ikke forstyrrede de andres opvisning, for det var nemlig sådan det var. Han kunne og ville det hele, lige end til det blev vores tur, så skulle han overhovedet ikke deltage i noget som helst....Farmor og Bedstefar var på besøg og selvfølgelig med til opvisningen, Mormor, Bedstefar, Moster Mette, Morfar og Mormor Inge var der blandt andre også. Her er der stadig lidt ro på Emil....Ja kuk kuk, Ihh hvor han kan endnu....Så var vi i gang og Emil havde trukket sig fra fællesskabet - han ville dælme ikke ind under der...kom Emil kan du kravle igennem den her så - ligesom vi plejer til gym....nej jeg kan gå udenom den og hen til dig mor!!Alle var i fuld gang og der sad vi så, følte mig helt alene blandt mange mennesker. Da vores opvisning var færdig var der is til børnene, det var til gengæld et hit.og at sidde ved Morfar bagefter og klappe af alle de andre, jo det kunne også gå an.Til udmarchen var han dog lidt mere villig i sin deltagelse, men om det havde noget at gøre med, at han der skulle sidde på min arm skal stå hen i det uvisse ;-)Der imod var der overdrevet meget energi i ham da vi kom hjem. Her danser han løs med Farmor.

Dagen efter stod den på gåtur ved vandet med Farmor og Bedstefar - vi gik imens Far og Emil legede i sandet.

Søndag sidst på eftermiddagen blev der hygget med chokolade i sofaen og det er noget der kan finde sin rette vej uden problemer smiley

Takker for besøg i weekenden og for jeres støtte til opvisningen, håber på mere aktiv deltagelse fra Emil næste år !!

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post295