Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Påske i Sønderjylland.

Høy OlrikPosted by Christina Wed, April 21, 2010 17:54:01

I Påsken var vi i sommerhus nær Gråsten. Det lå helt ned til vandet og hvad kunne man så andet end at kaste sten i vandet dagen lang - Emil kunne blive ved og ved, så det gjorde vi flere gange om dagen.

Ellers stod den på gåture i området, tur i haven på Gråsten slot, golf, hygge i sommerhuset og tur til Tyskland. Alt i alt en skøn og afslappende Påske med familien fra sjælland.Alle børn var meget optaget af fjernsynet... og Faster Camilla var meget optaget af sit puslespil - Emil fik dog lov til at hjælpe et par gange.Gåtur i gågaden i Flensborg, og sørme om der ikke lige stod et æsel ;-)Emil og Anna danser...igen igen.

Vi boede tæt på dette lille Fyrtårn. Der var ikke lys i det, men sødt er det da!!Da vi skulle hjem 2. påskedag var Camilla og Matt punkteret, Matt prøvede at lappe det, men endte med at skifte til vores reservedæk, så de kunne komme helt og sikkert hjem.

Nå ja, hvordan kunne jeg glemme det vigtigste for hele Påsken, i hvert fald hvis vi spørger børnene. Påskeharen kom forbi os og fordi vi havde lagt gulerødder ud til den, gav den nogle æg til os. Så var det bare om vi kunne finde dem alle, for den havde lagt dem rundt omkring i hele huset....

Emil fandt en del, pigerne fandt mange flere, men bare man er henrykt over sine, så er alt jo godt.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post296