Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Tur til Sjælland

Høy OlrikPosted by Christina Wed, April 21, 2010 18:18:10

Sidste tirsdag tog Emil og jeg toget til København, ja selvom jeg havde lovet mig selv ikke at gøre det en gang mere så længe børnene er mellem ½ - 3 år, da det simpelthen er umuligt at holde styr på dem !!

Nå men vi kom da godt frem, fik det nemlig passet ind med eftermiddagsluren. Og her stod den på hygge med pigerne, for Far Matt er til bryllup ved uncel Mark i USA.Ren råhygge og ikke mindst afslapning med Anna.God leg i sandkassen, skønt at det endelig er blevet muligt at komme i haven igen.

Man kan godt blive lidt træt når man sådan leger med de store piger, så er det godt, man lige kan tage en lille lur midt i legen.Eller hygge i sofaen, igen!Fredag aften var Camilla til træning og jeg skulle ud med Sofies mødregruppe, så Far spiste alene med alle 3 børn og de var så søde!!Ja charme kan Emil, ingen tvivl om det, men selvom man sidder forsigtigt kan der ske uheld. Så kunne man lige se sit snit til at støvsuge, jubiiii.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post298