Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Vi var også sammen med....

Høy OlrikPosted by Christina Wed, April 21, 2010 18:30:43

Vi var hos Stine, Ronja og Linea, det var dejligt at se dem igen. Emil og Ronja legede godt sammen og sjovt var det især at være i Lineas kravlegård.

Vi kom også forbi Dronningen og sørme om hun ikke havde besøg af hele familien. Heldigt for så kunne vi jo hilse på dem alle sammen.Hurraaaa råbte vi og vinkede med flagene. Det var en stor, men kaotisk oplevelse.

Om søndagen stod den på barnedåb ved Charlotte og Nikolai, eller rettere sagt, ved Marie.Ih det var en god dag - takker fordi vi måtte komme med og Søren takker mange gange for æren af at være fadder.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post299