Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Fødselsdagfest for dagplejen.

EmilPosted by Christina Wed, April 21, 2010 18:47:42

I dag kom dagplejen til fødselsdag her hjemme hos os. de kom kl 9.00 og tog hjem igen da August var faldet i søvn i barnevognen og Naja og Camille skulle hjem og sove ved 12.30 tiden.Emil pakker gaven ud fra Christiane, en duplo gravemaskine og en bog om Traktorer - så bliver det ikke bedre !!

Mor havde bagt en bolle - slange med glasur, flag og chokoladeknapper.Efter frokosten var der muffins til dessert, men der var August allerede faldet i søvn.

Inden da blev der leget med ALT legetøjet på en gang og alligevel ville de alle have det samme - så alt var som det plejer at være til børnefødselsdage.

Her er August lidt på afstand fra de store, som leger med bilerne.

Naja sidder med front til kameraet, hun stopper i dagplejen i morgen, så skal hun i børnehave. Camille sidder med ryggen til, hun bliver den store nu - hun blev 2 år i august. Emil og August har begge fødselsdag på onsdag, så der skal fejres 1 og 2 års fødselsdag.

Vi takker for en dejlig dag og den fine gave.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post301