Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

" Emil 2 år, hurra"

EmilPosted by Christina Thu, April 29, 2010 20:36:04

Ja så kom dagen hvor vores skønne Emil rundede de 2 år. En stor dag i en lille drengs liv, men i særdeleshed også en stor dag for Mor og Far. Jeg tør næsten ikke sige det, med angst for at blive ramt af den virkelighed hvor tal og statistik blot er noget man går ud fra, men jeg vover og holder vejret........ 2 år er grænsen for vuggedød!!

Dermed ikke sagt at vi så bare slapper af, og er helt cool om natten, næ men en lille sten er alligevel faldet fra vores hjerter. Det der gør det så svært at sige dette er, at da Sofie blev 1 år sagde jeg til Søren om aftenen, nu kan hun ikke dø af vuggedøden, men vi blev desværre klogere på den barske måde. Grunden til min udtalelse dengang, var, at jeg altid har været vildt bange for at miste - det er alle selvfølgeli - men jeg har bare altid synes at vuggedøden var så urimelig, for man har på ingen måde en jordisk chance for at gøre noget som helst. Der er ingen varsler, ingen "vi burde há´set det komme", intet bare den grusomme realitet og syn for sagen.

Suk, suk, suk, men med dette i vores tanker, lettelsen over at Emil er blevet 2 år og manglen af Sofie HELE dagen, så blev det en alletiders dag for Emil. Han blev fejret på bedste mener, og til jer der kender mig og dermed vigtigheden i en fødselsdag, vil I vide, at jeg har ret.

Vi havde (selvfølgelig) fri begge to og havde gjort klar aftenen før, så da Emil vågnede kl 8.15 (vi takker for at få lov at sove længe) var vi klar med sang, hjemmebagte boller, frisk ananas og blødkogte æg - man er jo ikke i tvivl om, at han er fars søn. Ihh det var alle Emils morgenfavoritter, så kunne det ikke blive meget bedre.....sørme jo, der var også gaver.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post302