Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Foråret 2010

Høy OlrikPosted by Christina Mon, May 24, 2010 13:43:33

Så er det endelig ved at dufte lidt af forår. Ja det har det jo egentlig gjort længe, men det er som om at vejret ikke rigtig er fulgt med kalenderen. D. 14 maj var vi på tur til Odder sammen med Moster Mette. Der var "landet flytter til byen" tema og dermed alle mulige store maskiner og ikke mindst dyr på torvet i odder.Emil stod stolt på en af de store traktorer, så længe det varede, for den var godt nok stor og næsten farlig synes han....Man er vel våget og tør godt lige røre.

8 dage senere sad han så i haven her hjemme og behøvede ikke længere langbukser og vinterjakke, nææ så var det pludselig blevet pinse og sommer på en gang.

Og så er det tid til bare ben og arme og ikke mindst is, uhmm - fantastisk årstid:-)

Men pludselig kan det gode vejr gå fra varme og sol til regn, det skete i fredags, men til stor jubel for Emil, der løb rundt i bare tær og hoppede i vandpytterne:-)

Og da skybrudet var ovre efter 15 min, skinnede solen igen, så vi startede op i grillen og dækkede bord udenfor, for vi fik nemlig besøg af Moster Christina og Onkel Mads

Efter maden var det tid til leg i haven inden det var sovetid - Emil faldt i søvn med det samme og uden brok (hvilket ikke har været normalt længe....) utroligt hvad godt vejr og udelege kan gøre ved en krudtugle som ham.

næste dag var Emil klar til at tage på cykeltur med Mor, eller i hvert fald havde han brillerne på, som mor ;-)

Nu glæder vi os bare til sommeren rigtigt kommer igang og vi kan lege i den "nye" have.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post307