Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Far ordner have og Mor holder styr på Emil.

Høy OlrikPosted by Christina Mon, May 24, 2010 13:56:46

Ja så er spørgsmålet jo hvad der kræver mest....Ingen tvivl, det er alle de forpulede sten og ukrudt der forhindre os i, at få gjort haven "børnevenlig", men nu tager vi kampen op og er gået igang ved legehuset. Til jer der husker det fra Emils fødselsdag, så stod der en masse fliser vi ikke skulle bruge og der var jeg ved ikke hvor meget ukrudt iform af "vi var engang nogle pæne planter i et pænt bed". Det skulle fjernes, så vi kan bygge en ny mur og en pæn terrasse til legehuset og til tørrestativet.Far er startet på at fjerne de gamle fliser og Emil hjælper til med sin lille trækvogn.

Det er også sjovt at få en tur med Far når fliserne er taget af.

Så er vi i gang, men som I kan se er det kun fliserne og en brøkdel af alle markstenene der er fjernet her og vejret var ikke med os, det regnede hele weekenden, men have skulle der ordnes !!

I går kom Jens (fra nr 8) forbi og gav Søren en god hjælpende hånd i ½ times tid. Jens har bygget sådanne mure mange gange før, så han fik hurtigt sat sten, imens Søren prøver det for første gang og har brugt meget lang tid på alle udregningerne, for "det kan jo ikke gøres om Christina"

Nej det er rigtigt, det tager tid, men jeg er sikker på, at det bliver vildt godt nå det er færdigt. Flere billeder følger da, nu skal jeg ud og luge ukrudt ved hækken og slå græs - ja det er nemlig min havetjans, ud over drivhuset - men de billeder må I have til gode til jeg kan prale af en høst !!

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post308