Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Det er sundt at savne....

EmilPosted by Christina Fri, October 15, 2010 13:42:27

Det er jo sandt, så sandt, men siden Sofie døde har det dog været lidt svært at finde det gode i det. Det er jo klart, da savnet til hende er endegyldigt og dermed ikke målbart i og med at jeg ikke kan tælle ned til gensynet.

Men med Emil kan jeg tælle ned og det gør jeg.....der er nu 1 time og 24 minutter til jeg igen ser min skønne dreng. Til jeg igen kan mærke hans arme omkring min hals, kysse hans bløde kinder, nusse hans hår, fortælle ham, at jeg har savnet ham og at jeg elsker ham, for så (forhåbenligt, men med forbehold for at blive "afvist") at blive modtaget af et "mig ælker også dig Mor", efterfulgt at er smækkys.....

Nu er der kun 1 time og 18 minutter til...

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post314