Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Efterår og vinter - fra lille til stor dreng.

Høy OlrikPosted by Christina Mon, November 29, 2010 10:20:36

Ja selvom vi endnu ikke skriver december, så må vi konstatere, at det er blevet vinter med stort V. Her vælter det ned med sne og har gjort det lidt fra tirsdag til torsdag i sidste uge, men natten til lørdag gik det helt amok og det er endnu ikke stoppet.

Søren skovlede sne til kl 00.30 i nat og jeg har været igang her til morgen, suk - men smukt er det og sjovt, ikke mindst for Emil.

Emil og naboens pige Cecilie lavede en snemand i torsdag, lidt svært men det gik.

Og sådan her så det ud søndag formiddag udenfor vores hus.

Ja man kan drømme sig lidt tilbage til sommerens varme og så alligevel, det er jo rart at der er sne i julemåneden. Tiden går og alt går med eller som Emil siger "Jeg bliver stor med tiden, Mor" hvilket jeg må give ham ret i. Han er langt om længe kommet i en juniorseng, ikke fordi han ikke har været klar længe, nææ det er mere forældrene der lige synes han skulle blive i tremmesengen lidt tid endnu!!

Det går fint med at sove i den og han synes virkelig han er en stor dreng nu. Han mener han snart skal i børnehave (ja det skal han også om 4 måneder) men i går var vi hos Lene og Stephan og da vi kørte hjem lød det fra bagsædet "Mor, jeg skal snart i skole - i Victors skole ikk?" Så jo han er stor men ikke så stor endnu, heldigvis.

Her kommer lige nogele billeder fra de sidste par måneder, så er I lidt mere opdateret:

På skovtur, 5 mødre og 9 børn i efterårsferien.

Så blev det tid til projekt Græskar med lys, synes nu det mest var mig der lavede noget, Emil ville helst ikke have fingrene i det !!

Så gik bilen i stykker, men den klarer Far og Emil, næsten selv :-)

Nyt projekt - byg et tårn med alle legoklodserne.....det tog lang tid, men det var sjovt, også for Mor.

Emil elsker at cykle og kan blive rigtig sur og tvær hvis han ikke må cykle eller løbe rundt udenfor hele tiden. en dag kom han med sin cykelhjelm på og ville ud. Jeg bad ham tage huen på også og det gjorde han så!!!

Emil synes lyset er meget skarpt om morgenen og holder derfor tit hænderne op for øjnene, men Far fik en ide og Emil nød det, for så sov han bare videre - så spdan kan man også bruge sine bukser.

I sommerhus til Onkel Mads´fødselsdag, Emil har fået noget der smager rigtig godt. "Mig vil gerne ha mere, Mor"

På besøg hos Farmor og Bedstefar, var de små kusiner og fætre samlet og det lykkedes at få et nogenlunde samlet billede af dem alle.

Og sidst men bestemt ikke mindst, så er vennekredsen blevet beriget med endnu et lille vidunder. Vi siger velkommen til Sille, født d 10 nov og tillykke til Søren og Katrine med hende.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post318