Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Lys for Sofie 5 år.

Lys tændt for SofiePosted by Christina Fri, January 07, 2011 15:30:26

Hermed de lys der blev tændt for Sofie på hendes 5 års fødselsdag, jeg har før sagt det, men kan ikke sige det ofte nok - TAK, fordi I huskede hende og huskede os, tak fordi vi aldrig føler os helt alene. Var det ikke for jer, familie og venner så stod vi ikke her i dag. Måske har vi selv noget af æren for det, men der er ingen tvivl om, at uden jer, så klarede vi det ikke så godt. I har vist fra starten af, at I er her og tør være. I tør spørge, mærke og føle sammen med os og det er stort. Ikke alle er så heldige som os. Og dermed ikke ment at vi vi er heldig mht vores og Sofie historie, men vi er heldige med vores netværk - at have venner og familie der i den grad bakker op om mindet og det der var er ikke en selvfølge. Vi har, siden Sofie døde, ikke fejret en eneste fødselsdag for hende, uden at der har været mindst et vennepar med oppe hos hende og herhjemme bagefter - tænk at være så heldig. Tak fordi I er vores venner og vores familie, tak fordi I tør og gør, det betyder mere end ord kan beskrive Ville også gerne have delt de mange smsér vi modtog på dagen, men de er gemt i min telefon og i vores hjerter, hvor vi passer godt på dem.

Så på vegne af hele Fam Høy Olrik, vil jeg gerne endnu engang sige TAK, tak og tusind gange tak.

Sofie Høy Olrik

Tillykke med de 5 år skønne Sofie !!

Hjertelig tillykke med fødselsdagen Sofie !! 5 År det er en dag !! Håber du bliver fejret med stil som en skøn Prinsesse har fortjent.
Flyv ned til dine forældre og lillebror og hyg lidt om dem, det vil gøre dem rigtig glade.
Fra Cristina som følger med på din mors blog.

Cristina

Tirsdag 28. december 2010 15:34

Sofie Hoy Olrik

Tillykke med fødselsdagen Prinssesse

Tillykke med fødselsdagn Sofie,
håber du har fulgt dagen fra din fine sky, ved at du har været savnet, og mange har tænke på dig og deres minder med dig idag. Så sørgeligt du ikke er hos os alle sammen. Flyv ned til din far, mor og lillebror og sov mellem dem i nat.. Sov sødt på din sky

Kirsten

Tirsdag 28. december 2010 21:55

Sofie

Tillykke hvorend du er

Stort tillykke med de 5 år, håber du bliver fejret med lagkage, flag og masser af gaver, hvorend du er. Tænker på dig og din dejlig familie. Knus fra Allan og Camilla.

Camilla

Tirsdag 28. december 2010 21:58

Sofie Høy Olrik

For Sofie

Kæreste Sofie
Stort tillykke med fødselsdagen, håber du fejrer den flot på din sky.
Håber at du flyver forbi din mor og far i aften og gir dem et englekys.

1000 tanker fra Marie, Nikolai og Charlotte

Charlotte

Tirsdag 28. december 2010 22:10

Sofie Hoy Olik

Kære Sofie

Et stort og varmt tillykke på din 5 års fødselsdag. Jeg er sikker på du, et eller andet smukt sted, har leget, haft det sjovt og fået masser af gaver. Tror også, at du har mærket alt den kærlighed som dine forældre har sendt dig, endnu engang, i mangfoldighed.

Kys på panden kære Sofie
Kærligst
Jette Boel Larsen

Jette Boel Larsen

Tirsdag 28. december 2010 22:20

Sofie Tillykke med fødselsdagen

Kæreste Sofie
Vi tænker på dig idag på din fødselsdag og håber at du vil sende mange varme tanker ned til os på jorden. Lad dine forældre mærke dig og giv styrke til livet uden dig. Altid flyver der tanker til dig fra os. Knus T

Sofie Høy Olrik

Også idag tænker vi på dig

Kæreste Vores Sofie.
Igår havde du fødselsdag og vi tænkte på dig og sendte balloner til himlen. I dag tænker vi også på dig, selvom du ikke har fødselsdag; ligesom vi gør de andre 364 dage i året. Vi savner dig og er glade for vores forestilling om den store vidunderlige pige, du nu ville have været. Husk at passe på mor, far og Emil og sende dem solstråler..
Kærligst Tante Karina og resten af Dybbroerne.

Karina Løvendahl Dybbro

Onsdag 29. december 2010 14:49

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post322