Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Juletræet i hus

Høy OlrikPosted by Christina Thu, January 13, 2011 21:38:59

Når man selv holder juleaften kræver det traditioner og sådan nogle skal jo komme med tiden, men som forældre, må man jo starte dem op. Søren og jeg holder i bund og grund jul (hjemme hos vores forældre) meget ens, så mange traditioner kommer af sig selv, da de blot bliver ”overført” men nogle andre skaber vi selv.

Normalt går vi ikke i kirke d 24, men siden Sofie døde er det blevet en fast tradition, om ikke for os alle, så i hvert fald for mig. Og i år var ingen undtagelse ;)

Men inden vi kom til d. 24. dec. skulle juletræet findes. Vi tog af sted alle 3 og lidt uden for Ry fandt vi en perfekt plantage hvor man selv måtte fælde sit træ – for det skal være vores tradition.

Emil synes det var fantastisk og meget stort og har talt meget om at vi selv væltede vores juletræ.

Og så fik Emil tilmed en slikpose, med julegodter ;)

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post324