Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Så blev det endelig Juleaften

Høy OlrikPosted by Christina Thu, January 13, 2011 21:43:21

Det kan være svært at vente og egentlig synes jeg han klarede det flot i år. Det var ganske få dage hvor han var sur over kun at få en gave fra nissen og andre dage glemte han det helt. Chokoladejulekalenderen forstod han ikke helt, så den er faktisk ikke tom endnu. Ja jeg ved det, det er nok kun i år den går, men næste jul er føst om 11 måneder, så det tager vi til den tid.

Julemaden var god, gaverne mange og tiden lang, men Emil holdt flot ud og var vild med at danse om juletræet. Han sang lystigt ”Haleluja” og ”På loftet sidder nissen” imens han nærmest løb rundt om træet.

Og endelig kom vi til gaverne. Den første var sørme til Emil ;) og hvilken gave…

En fjernstyret racerbil – eller som han selv siger ” Min haserbil”

Det var svært at holde sig vågen og kl 21.30 måtte han overgive sig til drømmeland, men hvilke drømme.

Der var også hjemmelavet gaver til mor og far fra Emil, her er min.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post325