Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Juledagene

Høy OlrikPosted by Christina Thu, January 13, 2011 21:45:23

Næste dag var der stadig gaver og sikke nogle seje nogen, især skyderen. Det skal siges, at denne skyder er den eneste han har peget på i hele BR – kataloget og sagt: ”Mor sådan en dyder ønsker jeg mig – sådan en ligesom Frederiks” (Ja han kalder den en dyder, men sådan hedder det jo, når s og k ikke findes i hans ordforråd;)

Kl. 16 ankom vi til Oldemor og Oldefars hus, her skulle 1 juledag fejres med hele familien og eftersom, at vi er 8 børnebørn, næsten alle med kærester og 4 oldebørn, kan det blive til en del I år kom alle – så der var fyldt op i huset, men på en god måde, for også her er der traditioner. Oldebørnene fik hver en ekstra julegave og til Emils store glæde var det en skraldebil – sikke et hit.

Jeg var på arbejde 2. juledag, men det gav blot Søren og Emil en mulighed for at hygge sig hjemme og det tror jeg de gjorde – de var stadig i nattøjet da jeg kom hjem kl. 15-30. Der blev leget hele dagen.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post326