Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

En syg dreng

EmilPosted by Christina Thu, January 13, 2011 21:49:59

Emil blev syg på Sofies fødselsdag og har kæmpet med opkast de første dage efterfulgt af diarre og mere eller mindre dårlig mave helt til nu. Han har været rigtig klattet og sovet meget, men som han selv udtrykker det ” Så er mig frisk igen Mor, og fuld af energi, fordi jeg har spist så meget mad” Men det er jo ikke ens betydende med at vanerne fra sygeperioden er stoppet. Han ønsker stadig at spise morgenmad i vores seng, imens han ser fjernsyn, mener ikke det er nødvendig med andet tøj end nattøj og vil stadig gerne have mindst 5 sutter med i seng.

Vanerne bliver vel pillet af med tiden, men jeg forstår ham da godt, for når han nu sjældent spiser morgenmad her hjemme, så er det da rart at man rigtig kan hygge med det ikk.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post328