Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Vi har det godt.

Høy OlrikPosted by Christina Thu, June 23, 2011 14:49:00

Ja som jeg skrev i sidste (og snart gamle indlæg) så er tiden en finurlig størrelse, men et er sikkert, den flyver afsted.

Jeg er nu gået på barsel og glæder mig til august hvor lillesøster bliver en fysisk del af familien - Emil glæder sig meget og virker god med andre små børn, men lad os nu se, når hun kommer og skal blive her, for altid i mere end en forstand.

der er selvsagt sket en masse de sidste snart 4 måneder, men ikke engang med vores kamera har jeg været fliggt, så det er - set i vores perspektiv - sparsomt hvad vi har taget af billeder, men I skal ikke snydes for et udpluk af dem vi har.

Det bliver ikke den store forklaring I får med, for det handler om at blive opdateret, så mine næste indlæg på bloggen kan handle mere om tanker, følelser og ikke mindst forventninger og bekymringer, god fornøjelse.

Emil faldt i Mormor Inges børnehave, i puderummet og slog sin ene fortand meget løs. det resulterede i akut tandlægebesøg og et farvel til sutten....det holdt hårdt, men det gik og tog "kun" 2-3 uger inden han sov uden problemer (har faktisk allerede glemt hvordan det var...)

Men det hjalp at få lov at vælge noget legetøj i BR - Emil valgte dette sværd og en motorsav!!

Jeg er rigtig glad for min Fætter Marcus, han bliver stor og jeg glæder mig meget til vi kan lege rigtigt sammen - han er også blevet døbt, samtidig med at Moster Christina og Onkel Mads blev gift. Præsten spurgte hvad han skulle hedde, men det vidste vi jo godt " Han hedder jo Fætter Marcus"

Det var en god fest, og jeg fik lov, sammen med Far at styre bilen det sidste stykke af vejen - det er sjovt. Som I kan se på Emils kinder var det ern fantastisk fest med masser af søde sager ;)

Lidt blandet billeder fra de sidste 4 måneder:

Mig og Fætter Marcus og arbejdstid hos Morfar....

Jeg elsker at se film når vi kører langt - og jeg elsker min FC Barcelona trøje!!

Jeg elsker også at lege med tape, med min skyder, være læge der ordner Fars fod og så elsker jeg min Fætter Marcus ;)

Aksel er min gode kammerat fra dagplejen, han bor lige to huse fra mig, så vi mødes nogen gange og leger, her har vi gang i en større udgravning af sandkassen.

Min mor siger jeg ligner hende, for jeg kan både lege og tale i tlefon på samme tid - og det er jo en god evne at have.

Da vi kom hjem fra ferie var vi på besøg hos Morfar og Mormor Inge, vi lavede bål i haven og "hurtig-snobrød"

Vi har også været på sommerferie, der tog vi billeder, så de kommer i deres eget indlæg, ovenfor.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post334