Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Årets sidste dag

Høy OlrikPosted by Christina Sat, December 31, 2011 11:14:59

er på årets sidste dag er det ofte tid til at gøre status over det forgangne år. Vores har budt på meget, jobskifte for Søren, børnehavestart for Emil og familieforøgelse i august.

Alle begivenheder som sætter sit præg og påvirker familien. Emil nyder sin børnehave, som er en udebørnehave hvilket vil sige at vi her i vinter månederne har vasket mindst en flyverdragt hver dag, men til gengæld har vi hver dag hentet en dejlig træt dreng med friske kinder ;)

Søren trives på jobbet og har (også der) fået startet en lille løbeklub op, ja han skulle jo nødig løbe tør for løberuter!!

I august fik vi så endelig og længe ventet, endnu et familiemedlem til Høy Olrik klanen. Clara kom til verden d 14 august og vi har nydt hende i fulde drag siden. Men det har også været en sværer start end forventet, Clara havde en låsning i nakken (nok efter kejsersnittet) så vi døjede med gråd og ingen søvn, det var hårdt, men nu er det ordnet og vi har fået den gladeste lille pige, som stortrives. Ja lille er hun, blot 2500 gram ved fødslen men er nu på 5500 gram, 60 cm og 4½ måned gammel.

December er jo hos os en måned med blandede følelser og mange tanker til Sofie. I år har det været anderledes igen, ligesom det blev det i 2008, da vi fik Emil og han pludselig var der juleaften og på Sofies fødselsdag. I år har vi været en familie med mere end et barn, det vi altid har drømt om og dermed også en masse flere ting at tage sig til, huske, få ordnet og nå. Så tankern til Sofie har været der, men pladsen til at sidde og have tankerne for sig selv, dele dem med jer på bloggen og tale med veninderne om det, har der ikke været så meget af. At tankerne stadig er der, er sikkert, men for mig er det også vigtigt at få dem delt med nogen, så jeg ved at 2012 skal blive bedre mht bloggen og mine andre projekter omkring Sofie. Når hverdagen tager alt min tid (og det er jo skønt at den er fyldt med børn) så får jeg sådan en mærkelig uro inden i mig som siger at nu er det Sofie tid.

Så mit nytårsforsæt bliver hermed delt med jer alle, jeg skal være mere tro mod mine Sofie tanker og stunder og stadig være ligeså meget sammen med de to andre børn, for de kræver mig og min tilstedeværelse - heldigvis.

Jeg slutter af med et par billeder af børnene og ønsker jer alle et godt nytår, både jer jeg kender og I derude som følger med - jeres mails og små beskeder til mig betyder så meget og jeg undskylder at nogen af jer har gået rundt med nervøse tanker for om vi alle var okay herhjemme, fordi der gik så lang tid inden I hørte om Clara, sorry - vi har det alle godt og stortrives !!

Og sidst men bestemt ikke mindst, et billede af Sofie 4 måneder gammel - mine 2 prinsesser ;)

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post338