Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Weekend

Høy OlrikPosted by Christina Thu, May 03, 2007 15:04:35

Ja så har vi weekend, eller det vil sige, jeg har. Søren er stadig på arbejde. Jeg skal med bussen ud til ham og derfra kører vi til jylland. Vi skal til konfirmation ved min fætter på lørdag:)

Det er gået fint på arbejdet i dag, planen for de næste to uger er, at jeg som i denne, skal være der 3 dage om ugen, i max 4 timer. Det har været tilpas tid, så det fortsætter vi med. De har været så søde til at spørge til mig og de tager meget fint hensyn synes jeg. Det er dog ikke ret mange af lægerne der ved hvad der er sket, hvilket jeg godt kan fornemme, men det er også okay, den kan vi tage hen af vejen - jeg går jo ikke stuegang endnu, så har ikke et direkte samarbejde med dem.

Jeg er usandsynlig træt......det er da helt vildt, at man kan føle sig så kvæstet efter 4 timers roligt arbejde. Tror -og håber- det bliver bedre med tiden. Måske er cykelturen til og fra arbejde der gør det????

Glæder mig til at komme til Skanderborg - over til Sofie - i weekenden.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post4