Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Hjemme igen.

BryllupPosted by Christina Wed, June 27, 2007 23:15:59

Så er vi hjemme igen og har fået pakket gaverne ud - eller det vil sige, dem vi har plads til lige nu. Vi har jo fået så mange ting, at lejligheden er blevet for lille - så nu mangler vi bare nogen, der vil købe den....

Vi er kommet nogenlunde på plads, har fået opdateret siden her med nogle flere billeder og har fundet plads til vores tæppe fra kirken. Det ligger i vores soveværelse, for vi synes det er vores personligt og derfor skal det være, hvor det for det meste kun er os der kommer. Synes simpelthen at det er en genial ide og vi er så glade for det.

Nå men nu er klokken blevet alt for mange og jeg skal til at i seng - skal på arbejde og til psykolog i morgen.

Forresten......min lillebror blev færdig i dag, så nu kan han kalde sig fysioterapeut - tillykke med det!!!

Sov godt, vi læses ved i morgen.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post45