Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Hjemme på Snogegårdsvej igen...

Høy OlrikPosted by Christina Sat, July 28, 2007 17:08:47

Så befinder vi os igen i 2860 Søborg. Vi havde en okay tur hjem. Nu var det jo mig der skulle køre, hvilket faktisk aldrig før er sket, da jeg altid bliver så træt, men det gik over al forventning ;)

Det er dejligt at være hjemme igen, hjemme ved alle sine ting og ikke mindst alle Sofies ting. Synes vi har været meget igennem, sådan følelsesmæssigt i de sidste par uger og kan også godt mærke, at overskudet er ved at være brugt op. Har nydt, at have vores venner og familie omkring os de sidste 2 uger, men føler også at Sofie-tankerne er blevet skubbet lidt væk. Det er sådan set også okay at skubbe de tanker væk, hvis/når bare man ved, hvornår der kan være plads til dem igen. Det er her mit problem er, jeg har ikke vidst hvornår jeg kunne få plads til mine Sofie- tanker. At Søren blev dårlig og så indlagt, og efterfølgede ikke at vide, hvad der skulle ske har gjort, at mine tanker konstant har været på Søren. Det er klart, at man prioriterer sådan, når nu Sofie ikke længere er hos os fysisk, men det giver alligevel en form for dårlig samvittighed....

Nå, men Søren er tilbage i sin vante "rolle" - sådan da. Han er meget træt og føler sig som en gammel mand, men han har ingen mén. Det de kom frem til på hospitalet var, at det må ha´været en forbigående blodprop, som gav ham den nedsatte kraft. Han slap heldigt ud af det og skal tage blodfortyndende medicin resten af sit liv. Det har han det trælst med, men vi er blevet enige om, at det er en slags "vitamin"pille og så er det lidt mere okay. Godt man har lidt pædagogisk sans hva ;) Den eneste undersøgelse der mangler, at blive foretaget, er en ultralydsscanning af hans hjerte. Den kommer til at foregå ambulant her på sjælland. Vi forventer ikke der er noget med det, men det er stadig rart, at det bliver tjekket. Så nu vil jeg godt lige sige til alle jer der ude. Få lige tjekket jeres blodtryk og taget nogle relevante blodprøver hos jeres læge, det tager kun 10 min og kan måske forhindre et uønsket hospitalsophold. Og jo, det sker også selvom man er ung, ikke ryger og dyrker motion, så der er ingen undskyldning, det er bare at komme afsted!!!!

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post57