Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Søren 32 år.

Høy OlrikPosted by Christina Sat, July 28, 2007 17:28:52

Hurra, hurra og hurraaaa Sofies far har haft fødselsdag og hvilken dag. Han blev vækket ved 8 tiden med morgensang, nogen mere friske end andre. Vi spiste morgenmad og så tog vi ind på hospitalet igen. Der blev vi mødt med flag på stuen og et fødselsdagskram fra Tine ;) Selv lægen sagde tillykke, efterfulgt af "Pas nu på dig selv og ha en god tur hjem." Hendes sidste kommentar var; "Hvis ikke du lytter til dig selv og din krop og dermed tager den med ro, er det det rene selvmord" Det lød barskt, men jeg tror det var en god og håndgribelig måde, at sige det til Søren på. Det er virkelig vigtigt, at han lytter til sig selv fremover og tager kroppens små signaler alvorlige!!!

Blog Image

Da vi kom hjem stod den på lidt let oprydning og rengøring, inden vi alle sov til middag i et par timer. Hen af eftermiddagen kom Tine cyklende med Viktor og så fejrede vi Søren med sang, lagkage og banankage, uhmmm. Vi hyggede os og alle børnene legede og hov..... hvem var nu det der stod i døren???? Trine, Jacob og Amalie kom som en overraskelse til fødselsdagsmiddag. Søren blev meget overrasket og meget glad for at se dem også. Menuen havde Søren jo bestemt, så vi fik, som altid på hans fødselsdag, pil-selv rejer og kold hvidvin. Vi hyggede os med god mad, efterfulgt af kaffe og endnu engang de to fantastiske kager. Et enkelt eller to spil Bezzerwisser, blev det da også til.

Blog Image

Blog Image

Jeg tror at Søren havde en dejlig dag, med alt hvad han kunne ønske sig - ikke mindst at blive udskrevet. Håber næste år bliver lige så god, men knap så dramatisk.

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post58