Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Mail fra Birgitte fra sorggruppen

Mails fra læserePosted by Christina Tue, July 31, 2007 13:44:00

Hej Christina

På en af mine utallige "surfeture" på nettet faldt jeg over jeres hjemmeside og ville lige sende dig en hilsen. Jeg håber, at du fik lidt ud af aftenen i foreningen og har lyst til at komme tilbage. Personligt "nyder" jeg at være sammen med andre som er i samme situation som mig. Specielt fordi jeg ikke behøver at undskylde eller forklarer en masse. Alle ved desværre hvad man taler om.

Jeg må jo så også sige, at jeg fik tårer i øjnene, da jeg så billedet at lille Sofie og på den måde fik sat ansigt på hende. Det slog godt nok hårdt at se hende og jer sammen - det bliver virkeligt på en anden måde. Hvor er hun bare en skøn pige, en rigtig charmetrold. Ja, ord er ikke nok......

Håber at se dig den anden tirsdag i juni.

De bedste hilsener fra Birgitte

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post61