Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Mail fra Lisbeth

Mails fra læserePosted by Christina Tue, July 31, 2007 13:55:42

Hej Christina og Søren

I kender mig ikke men jeg har lært jer lidt at kende gennem jeres blog som jeg har fundet via Alice's blog. Jeg kender Alice en lille smule gennem en mailingliste der hedder Handibarn og jeg har mødt Anne-Sophie en enkelt gang hvor vi havde et handibarn komsammen her hos mig.

Jeg har læst på jeres blog et stykke tid, men da man jo ikke kan kommentere direkte på bloggen (hvad jeg godt forstår) så har jeg ikke rigtig givet mig til kende. Det er så utrolig trist at I har mistet jeres lille skønne datter og jeg græder næsten hver gang jeg læser lidt herinde, men jeg synes jeg kan mærke en stor styrke hos jer begge, til at komme videre i livet og det var utrolig dejligt at læse om jeres bryllup. STORT TILLYKKE. I er et meget smukt par og hvor var det en utrolig flot kjole du havde på Christina. Og sikke et smukt gravsted i har for Sofie - en meget smuk handling at lægge rosenhoveder og få en familiebillede (nu tuder jeg igen).

Lige nu har jeg ikke mere på hjertet - jeg følte mig at jeg måtte give mig til kende når jeg læser med om jeres op og ned-ture i livet. Alt mulig held og lykke i livet

Mange hilsner Lisbet / Humlebæk

mor til Andreas 11 år med Angelman syndrom + Astrid 8½ år + Anna 5 år

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post65