Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Mail fra Janne

Mails fra læserePosted by Christina Tue, July 31, 2007 13:57:21
Kære Christina,

Ny synes jeg det er på tide at jeg giver mig til kende som en efterhånden trofast læser af din blog. En veninde (som også har mistet en datter) gjorde mig opmærksom på siden.

Vil især fortælle dig at det er en usædvanlig smuk og dejlig datter du har, og jeg nyder at se de mange skønne billeder af hende. Hun lyder - og ser ud - til at være noget ganske særligt - og en dygtig pige. Det mener jeg virkelig.

Du skriver så smukt og gribende om din datter at man næsten kan føle din smerte - men også din glæde og stolthed over hende. Hun har ihvertfald ikke levet forgæves, din lille guldklump.

Selvom jeg jo ikke kender dig, sender jeg dig mange varme tanker. Og håber at det er i orden at jeg følger med på din side.

Mange hilsner
Janne

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post66