Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Mails fra sorggruppen...

Mails fra læserePosted by Christina Mon, August 20, 2007 20:35:29
Kære Christina

Hold da op, hvor er hun sød, den lille Sofie. Så livsglad og sjov og dejlig.

Det giver absolut ingen mening, at hun ikke er her mere.

Tænker på jer.

Kærlig hilsen

Marianne fra sorggruppen

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej Christina.

Vi har lige været oppe på jeres blog og se billeder af jeres dejlige Sofie. Vi føler jo lidt, at vi kender hende efterhånden, da du fortæller så mange fantastiske historier om jeres tid med trolden...

Du skal vide at vi har stor glæde af at være i sorggruppe med dig, da du har nogle rigtig gode tanker, som rammer netop vores situation og følelser. Så vi får noget med hjem at tænke over hver gang vi har været i gruppen.

Vi ville have været inde og tænde et lys for Sofie, men ved ikke rigtigt hvordan man lige finder hende på mindet.dk. Som vi også fortalte sidst i sorgruppen, har vi et stort behov for at nedfælde vores tanker til Noah og din blog giver os mod på at komme i gang...

Vi håber, at Noah og Sofie hygger sig deroppe og ser hvor meget vi elsker og savner dem. Vi tror, at de glæder sig over, at deres forældre passer på hinanden i deres sorg.

Vi glæder os til at ses igen d. 2. tirsdag i september...

mange hilsner og tanker - også til Søren

Casper og Dorthe, Noahs mor og far...

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post82