Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

En travl uge...

Høy OlrikPosted by Christina Sat, September 08, 2007 17:45:02

Lige så meget som vi slappede af på Læsø, lige så meget har vi lavet i denne uge. Da vi kom til Skanderborg lørdag, mødtes vi med Christina og Niels-Ole og tog til Århus festuge - bare stille og roligt!!Blog ImageDet var dejligt at være lidt sammen med dem inden vi søndag kørte retur til Søborg.

Her har ugen så budt på fuldtidsarbejde, for os begge og en del aften aftaler. Det har været smadder hyggeligt, men puha det var svært at komme op fredag morgen, da vækkeuret ringede. I onsdags var vi med Sørens arbejde til DHL-Stafet i fælledparken. En rigtig hyggelig aften med motion, efterfulgt af god mad og drikke.

Blog Image

I går var jeg så sammen med min mødregruppe til grill og aftenhygge, med mænd og børn. En rigtig dejlig aften og en god start på weekenden. I næste uge står den på dag- og nattevagter for mig. Men på tirsdag står den på sorggruppe og det glæder jeg mig til - vi ska have billeder med at vores børn. Mit problem bliver, at jeg skal vælge nogen fra, da de nok ikke er klar på at se alle de billeder vi har af Prinsessen.Blog Image

Her har Sofie og Far total råhygge inden Far skal på arbejde. Billedet er taget sidste år d. 8/9. Åhh hvor jeg savner hende, den lille Trold!!

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post91