Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Når ens følelser har to sider...

SofiePosted by Christina Fri, September 14, 2007 21:19:20

På mange måder er vi kommet videre i vores liv, vi er kommet igang på arbejdet, er begge på fuld tid nu og set udefra, har vi det godt.

Men hvad så når man ikke føler, man har det på den måde omverden fornemmer? Jeg føler på ingen måde, at jeg er på toppen, jeg har stadig et kæmpe stort og meget dybt hul indvendigt. På overfladen er huden måske lige akkurat lukket til, så betragter man os udefra, ser man to hele mennesker, som fungerer fint - dog med et stort ar, på såvel huden som sjælen. Men piller man lidt ved aret, finder man hurtigt ud af, at det blot er overfladen, der er helet.

Jeg synes, at ½ års dagen for Sofies død var helt forfærdenlig og nærmest umulig at komme igennem. Tanken om, at vores livs værste dag var gennemlevet, gjorde bare det hele meget værre, for det var jo den værste dag i mit liv, der gjorde, at jeg sad med kalenderen og kunne konstatere, at det "allerede" var ½ år siden....

Jeg savner Sofie hele tide og i alt hvad jeg foretager mig. Har hende konstant med i mine tanker og handlinger. I dag har jeg været i svømmehallen sammen med Charlotte. Der var fyldt med børn og deres forældre, der sammen går til svømning - bare jeg var der sammen med Sofie også - hun ville ha elsket det. Tænk at være i svømmehallen, få nattøj på bagefter, hjem og spise aftensmad og så se Disney Sjov...kan fredagen blive meget bedre når man hedder Sofie og nu ville være 20 måneder?? Det tror jeg ikke!!

Men sådan er mit liv ikke lige nu, der imod sidder jeg hjemme ved min computer, med fjernsynet kørende i baggrunden, alle ser sikkert "vild med dans", men jeg ser "hit med sangen", for det elskede Sofie også - så dansede vi og lavede sjov!!

Søren er ikke hjemme i denne weekend. Det er ok, jeg er på nattevagt til mandag morgen, så mine dage går med at sove og slappe af inden jeg igen skal møde kl 23.00. Nattevagterne minder mig også om Sofie, jeg gik, som før skrevet, jo fra nattevagt den fredag morgen hvor Sofie døde, men nu når jeg kommer hjem er det ikke med forventningsglæden om Sofies åbne arme og glade smil, når hun får øje på sin mor. "Hun har kaldt på dig og kigget efter dig" sagde Søren den morgen, nåå det er da dejligt at vide, man er savnet!! I dag var lejligheden tom da jeg kom hjem, Søren var taget på arbejde....

Jeg glæder mig til jeg igen, skal tages imod med åbne arme af en lille trold, når jeg kommer fra nattevagt.... Ville bare ønske at det var Sofie!!

På den ene side er det jo dejligt, at vi er kommet så meget videre i vores liv og det giver energi at tænke på, at vi nok skal klare livet sammen. Men på den anden side, så er vi jo på ingen måde glade, vi føler ikke vi er videre i vores liv - vi vil bare tilbage til dengang hvor Sofie stadig levede.....

Blog ImageDette billede er fra d 13 sep sidste år....

Blog ImageHov er det kameraet du har der mor....lad mig se....

Blog ImageHej !!

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post96