Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Tanker...

SofiePosted by Christina Wed, September 19, 2007 22:00:50

Tankerne er mange for tiden. De flyver meget rundt i mit hoved og jeg har svært ved at få styr på dem, hvorfor der også har været lidt stille her på siden. Men de skal nok komme på plads og jeg skal nok finde ord til at beskrive dem, men det tager lidt tid endnu....

Tankerne er mange og bekymringerne store i disse dage, men i morgen bliver alt forhåbenligt bedre og livet lidt lysere - men det må tiden vise. Nu vil vi i seng og få en god nats søvn, mere kan vi ikke gøre lige nu.

Her er Sofie sidste år d 19 sep. det er Oldefars fødselsdag i dag. Sidste år var vi i jylland og fejre ham. Her er det Mormor Inge der serverer et måltid mælk, inden det er tid til en lur...Blog Image

  • Comments(0)//www.hoy-olrik.dk/#post98